Още две нови попълнения се присъединиха днес към подготовката на

...
Още две нови попълнения се присъединиха днес към подготовката на
Коментари Харесай

Двама нови в Добруджа

Още две нови попълнения се причислиха през днешния ден към подготовката на Добруджа. Отбраната ще укрепи централният бранител Преслав Петров. Той е на 25 години и е младеж на Лудогорец. Освен за тима от Разград, в Първа лига е играл още за Дунав (Русе), Славия и Монтана. Другият новопривлечен в Добруджа е 29-годишното крило Иван Винков. В своята кариера той е играл за Ботев (Гълъбово), Верея и Локомотив (Горна Оряховица) във Втора лига, написа " Медийна група " Добруджа ".

Така новите футболисти на стадион „ Дружба “ към този момент са четирима. Припомняме, че в тима преди този момент минаха вратарят Ивайло Василев и бранителят Георги Илиев, които през есента бяха надлежно в „ Локомотив “ (Горан Оряховица) и „ Кариана “.

В събота „ Добруджа “ ще изиграе първия си мач за годината. В 12.00 часа на стадиона с изкуствена тревна настилка в Добрич ще стартира спаринг с юношите старша възраст на „ Черно море “, които след есенния полусезон са на трето място в Елитната група U19. Втората контрола на „ Добруджа “ за зимния предварителен интервал ще бъде на 20 януари против елитния „ Ботев “ (Враца).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР