Руските бойни самолети трябва да бъдат унищожавани, където и да

...
Руските бойни самолети трябва да бъдат унищожавани, където и да
Коментари Харесай

Зеленски: Част от терористичния капацитет на Русия е унищожен

" Руските бойни самолети би трябвало да бъдат унищожавани, където и да се намират, с всички налични ефикасни средства ", акцентира Зеленски в ежедневното си видеообръщение нощес.

 

Украинският водач сложи особено акцентиране върху нуждата да се предотвратят въздушни удари като неотдавнашния по град Харков, при който по думите му е умрял един човек, а 12 са били ранени.

Неотдавнашната анулация на възбраната от страна на западните страни за нанасяне на удари с доставените оръжия по съветска територия наоколо до границата към този момент е дала резултат, уточни Зеленски.

 

" Част от терористичния потенциал на Русия е погубен ", безапелационен бе той и сигнализира, че украинците се нуждаят от по-добра отбрана. " Нуждаем се от подобаващи оръжия за украинците ", добави президентът.

Преговорите по този въпрос не престават, означи той и посочи, че чака по-нататъшен прогрес през идващите седмици.

 

Зеленски също така вижда напредък в напъните на страната му да се причисли към Европейски Съюз и съобщи, че договарянията за присъединение ще стартират идната седмица. " Това е една в действителност историческа седмица ", счита той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР