Осемминутен късометражен филм, наречен Immortal Love x G-Class, се появи

...
Осемминутен късометражен филм, наречен Immortal Love x G-Class, се появи
Коментари Харесай

Десетки G-Klasse в осемминутен филм за вампири

Осемминутен късометражен филм, наименуван Immortal Love x G-Class, се появи в канала на Mercedes-Benz в YouTube. Главни настоящи лица са вампири и всъдеходи. Филмът за любовта беше ориентиран към 14 февруари, както и към откриването на онлайн пространството G-Class Private Lounge за почитателите на именития всъдеход. Темата за безсмъртието не е определена инцидентно: G-класата е на конвейера повече от 40 години.

Късометражният филм е следващата съвременна интерпретация на Шекспировата „ Ромео и Жулиета “, само че с благополучен край: във финала двамата основни герои са дружно, макар враждебната среда. Това е и скъпа реклама за Mercedes-Benz G-Class - във кино лентата има няколко десетки SUV-та.
`Десетки

Представители на марката Щутгарт нарекоха автопарка, съединен за кино лентата, „ неповторим актьорски състав, който сплотява всички десетилетия и моделни линии “. Лентата за следващ път натъртва на „ оцеляването “ на емблематичния модел, а също по този начин и на слогана му - По-силен от времето.
`Десетки

Клубът на вампирите е отпратка към онлайн пространството G-Class Private Lounge за почитателите на всъдехода, където можете да изтегляте тематични тапети, мелодии, филтри и други. Всеки може да се записва в него, само че достъп до форума ще имат единствено притежатели на Gelandewagen, които са показали VIN номера на своята кола.

В същото време в края на януари стана известно, че Mercedes-Benz стопира да приема поръчки за G-класата и то за дълго време - най-малко до четвъртото тримесечие на 2024 година Това решение е взето от компанията заради огромното търсене, с което индустриалните мощности не могат да се оправят. Вижте кино лентата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР