Осем партии и местни коалиции в Дупница заявиха категорична подкрепа

...
Осем партии и местни коалиции в Дупница заявиха категорична подкрепа
Коментари Харесай

Дангов получи рамо от 8 партии и коалиции за втория тур

Осем партии и локални обединения в Дупница обявиха безапелационна поддръжка за претендента за кмет на Българска социалистическа партия Първан Дангов. На конференция през днешния ден, на която участваха водачите и хората от щабовете на всички осем претенденти в локалните избори в Дупница, доктор Пламен Соколов от Коалиция “Заедно за смяна ” и Георги Градевски от АБВ, дружно с претендентът на Българска социалистическа партия Първан Дангов, оповестиха задачите и концепциите, към които се сплотяват.

“Промяната в Дупница е допустима! Вотът от първия тур демонстрира, че близо 11 хиляди дупничани желаят тази смяна и са дали своят вот за нея. Ние сплотяваме в този момент това тяхно предпочитание. Няма да водим безпринципни диалози или пазарлъци за постове. Обединява ни общата позиция за бъдещето на Дупница. Ще изпълняваме целите на трите партии и ще работим положително. Въпреки мръсната акция, която към този момент започнаха от ГЕРБ. “, безапелационен беше претендентът на Българска социалистическа партия Първан Дангов и добави, че ръководещите губят надзор от боязън да не изгубят. „ Опитват се да омаскарят всички, да водят борби с предишното, пробват се даже да откраднат историята на Дупница. Няма да позволим това ”, съобщи още претендентът за кмет Първан Дангов.

" Резултатите от първия тур ясно демонстрираха, че Дупница желае смяна. Трябва да обединим напъните си, с цел да не предадем доверието на хората, които пуснаха бюлетини за нас. Заставам компактно до Първан Дангов, доверявайки се на опита и мъдростта и знанията - на него и екипа му. Призовавам хората да ни се доверят още веднъж! Нека Дупница най-сетне Дупница да тръгне в позитивна посока ”, сподели Георги Градевски, който беше претендент за кмет от партия АБВ.

Д-р Пламен Соколов съобщи, че застава в поддръжка на Първан Дангов изрично като съобщи: " Декларирам осъзнатата, целеустремена поддръжка на цялата коалиция “Заедно за смяна ”. Тя е декларирана от водачите на 8 партии. Подчертавам, че не желаеме нищо против тази поддръжка. Искаме този единен избор да покаже, че градът разграничава почтеното от пошлото. Парите не могат да надделеят над морала ”.

" Знаем, че и доста хора с десни убеждения ни поддържат в борбата за смяна. Лично аз, както всички ние тук, не разделяме съгражданите си на леви и десни. Дупница няма потребност от разделяне, а от обединяване. И това е обединяването към същинските полезности. Гласувайте в идната неделя, с цел да защитим свободата и демокрацията в Дупница! ”, прикани претендентът за кмет Първан Дангов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР