Осем милиона души умират на година в света от коварната

...
Осем милиона души умират на година в света от коварната
Коментари Харесай

Най-мощният убиец на рака е в тези две съставки

Осем милиона души умират на година в света от подлата диагноза рак.

След редица проучвания, осъществени от 1970 година до в този момент от Института на Науките и Здравето в Италия сочат, че лимонът унищожава злокачествените кафези на 12 вида рак, в това число на дебелото черво, гърдите, простатата, белия дроб и панкреаса.

Лимоновото дърво е ниско, само че заема доста пространство. Този плод има мощен антиканцерогенен резултат върху нашия организъм, най-много върху кисти и тумори. Лимонът има мощен антимикробен резултат срещу бактериални и гъбични инфекции, против вътрешни паразити и червеи, контролира високото кръвно налягане и е превъзходен антидепресант, като понижава напрежението и нервните разстройства.

А тайната съставна част към него е готварската сода.

Сутрин на гладно един път дневно пийте лимонен сок с добавената в него 1 ч.л. сода бикарбонат без захар и подсладители, а усетът е прелестен като натурална лимонада.

Лимонът – този магически плод на здравето, има способността да убива раковите кафези и е в хиляди пъти по мощен от химиотерапията.

Защо не знаем това ли? Защото има организации, които не желаят да се тръби за чудните качества на този цитрус. Хора умират, до момента в който деликатно се пази тази загадка, с цел да не бъдат сложени в риск облагите на огромните корпорации и производители на медикаменти.

 Лимон

Лимоновият сок в композиция със сода бикарбонат, ще промени цената на pH на тялото към алкална, каквато в действителност би трябвало да бъде, с цел да сте здрави.

Този тип лекуване с дестилат от лимон и бикарбонат унищожава единствено злокачествените ракови кафези и не визира здравите.

Затова помогнете на някой другар, който има потребност от лекуване, като разпространите този материал и познание, че би трябвало да пие сок от лимон с малко сода бикарбонат за попречване на болестта.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР