Осъдената на първа инстанция Десислава Иванчева, която бе регистрирана като

...
Осъдената на първа инстанция Десислава Иванчева, която бе регистрирана като
Коментари Харесай

Десислава Иванчева призована по друго дело в СРС

Осъдената на първа инстанция Десислава Иванчева, която бе записана като самостоятелен претендент за евродепутат, е призована през днешния ден по друго дело в Софийски областен съд.  

Призована е за административно-наказателно произвеждане, като предметът не е прочут нито за нас, нито за юристите, осведоми във фейсбук Петър Кърджилов, някогашен пиар на районното кметство. 

Публикуваме тази информация по нейна молба да дойдете и да чуете какво има да ви каже. Защото най-вероятно скоро няма да има друга опция за това. Поканили сме всички медии и разчитаме да дойдат. Поне самостоятелните. Въпреки регистрацията ѝ за изборите за Европейски парламент, съдът най-вероятно ще откаже да промени мярката ѝ, тъй че да може да се състезава наедно с другите претенденти. Екипът ѝ обаче ще се борим за това с всички сили, написа Кърджилов. 

Десислава Иванчева, някогашният й заместител Биляна Петрова и предходният властник на региона Петко Дюлгеров бяха наказани за рушвет на първа инстанция в спецсъда надлежно на 20, 15 и 12 години. Двете дами бяха арестувани в правосъдната зала и откарани в Сливенския затвор. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР