Орландо Блум е истинска холивудска звезда. И като такава, той

...
Орландо Блум е истинска холивудска звезда. И като такава, той
Коментари Харесай

Каква е тайната на хармоничните семейни отношения според Орландо Блум

Орландо Блум е същинска холивудска звезда. И като такава, той е непрекъснато зает и предан на служебните задължения.

Не по обратно в това отношение остава и половинката му Кейти Пери. Тя от своя страна дава дължимото на музикалната си кариера, както и на присъединяване си в многочислени обществени изяви и рекламни клипове.

Ето за какво неотдавна на Орландо бе заложен разумният въпрос по какъв начин двамата, поради, че са толкоз заети, съумяват да поддържат връзки и да намират време освен един за различен, само че и за дребната си, двегодишна щерка.

И поради, че Орландо, както и Кейти, постоянно са много дискретни във връзка с персоналния си живот, този път артистът бе много открит. В изявление пред People той повдигна леко завесата за най-съкровените неща към себе си.

" Мисля, че разковничето на хубавичко връзка сред мен и Кейти е във взаимното удивление един към различен. Най-просто казано ние сме си огромни почитатели ", споделя артистът. " Харесваме всяко нещо, което прави другият. И най-важното - постоянно се поддържаме. Смятам, че това е ужасно ", добавя звездата от " Карибски пирати ".

46-годишният Орландо и 38-годишната Кейти започнаха да се срещат през 2016 година и единствено три години по-късно се сгодиха. И въпреки и връзката им да не стигна до олтара, тя бе заздравена с нещо доста по-значимо - появяването на дребната Дейзи Дав Блум.

До момента двамата родители изрично държат щерка си надалеч от медии и обществени мрежи и не споделят нейни фотоси, написа Metro. " Дъщеря ми е прелестна, пораства извънредно бързо, само че по-важното е, че е мощна и здрава. И не мога да си показва по-голяма благословия ", прибавя щастливият татко, който има и по-голям наследник от връзката си с Миранда Кер.

Все отново Орландо признава, че от време на време сред него и Кейти пораждат спорове, както при всяка двойка. Но прибавя и, че това е нещо обикновено, поради, че са " прекомерно прочувствени хора ". Затова се пробват да превъзмогнат страстите си и да беседват повече между тях. И най-важното, което акцентира артистът - двамата в никакъв случай не скучаят, когато са дружно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР