Орхидеите са едни от най-внушителните цветя. Те са истински разкош,

...
Орхидеите са едни от най-внушителните цветя. Те са истински разкош,
Коментари Харесай

С тази напитка ОРХИДЕИТЕ цъфтят като за последно. Истински разкош!

Орхидеите са едни от най-внушителните цветя. Те са същински лукс, с който да украсим дома си и да го превърнем в едно доста по-уютно място за живеене.

За страдание обаче не всеки съумява да отглежда орхидеи на перваза на прозореца. Понякога каквито и грижи да поставяме, тези цветя не желаят да ни зарадват с красивите си цветове.

Ще споделим с вас един малко чудноват трик, който в първия миг може и да ви се стори чудноват, само че откакто станете очевидци на буйните цветове, сигурно няма да имате никакви подозрения.
 Ако пресаждате орхидеите по ТОЗИ метод, цъфтежът ще е ОБИЛЕН Ако пресаждате орхидеите по ТОЗИ метод, цъфтежът ще е ОБИЛЕН
Според някои от най-утвърдените имена в градинарството, орхидеите би трябвало наложително да се пресаждат тъкмо по този метод, в случай че желаеме д...

Дайте на орхидеите кафе и се радвайте на божествени цветове!

Единственото, което се изисква от вас да извършите, е просто да полеете цветето с кафе. Дори растението да не е цъфтяло с години, то кофеиновата напитка ще провокира появяването на нови пъпки, които напълно скоро ще разкрият хубостта си пред вас.

Пригответе към 200 мл едва кафе, което ще ви е задоволително за седмица. Всеки ден поливайте с малко от магическата запарка.

Съвсем скоро очите ви ще се радват на големи и пъстри цветове. Не е за поверие по какъв начин кофеиновата напитка съумява да провокира разцвет и то за негативно малко време. Ако не пробвате, няма да разберете!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР