Организации за защита на децата и семейството подкрепиха БСП за

...
Организации за защита на децата и семейството подкрепиха БСП за
Коментари Харесай

Организации подкрепиха БСП за референдум относно джендър идеологията в училищата

Организации за отбрана на децата и фамилията поддържаха Българска социалистическа партия за референдум по отношение на джендър идеологията в учебните заведения. Това осведомиха от пресцентъра на левицата.

Във връзка с взетото решение на Конгрес за осъществяване на референдум дали джендър идеологията да бъде позволена в учебните заведения, Българска социалистическа партия организира среща с организации за отбрана на фамилията и обичайните полезности. Лидерът на левицата Корнелия Нинова беседва с представители на Български наставнически централен комитет (БРЦК), “Свобода за всеки “ и “Общество за полезности “ и взеха решение да вземат участие в инициативния комитет за осъществяване на референдума.

По време на срещата бе подложен акцент върху проблемите на младите фамилии и децата, както и какви компликации срещат те с българското законодателство. Обсъдени бяха подхванатите от Българска социалистическа партия ограничения за справяне с демографската рецесия, както и тези, които следва да бъдат осъществени. Всички те са приветствани и се правят оценка високо от организациите.

Представителите на БРЦК, “Свобода за всеки “ и “Общество за полезности “ показаха удовлетворение, че Българска социалистическа партия обръща внимание и повдига тематиката с метода, по който джендър идеологията навлиза от ден на ден в всекидневието ни. Също по този начин означиха, че с помощта на Корнелия Нинова и на Българска социалистическа партия, Истанбулската спогодба към момента не е призната в България.

В полемиката присъединяване взеха Милена Виденова, Людмила Йорданова, Румяна Самунева, доцент Явор Гечев, Цанка Джумбешлиева и Карина Захариева от БРЦК, адв. Невена Стефанова от “Свобода за всеки “ и Михаела Джоргова от “Общество и полезности “.

От страна на Българска социалистическа партия, дружно с водача на левицата Корнелия Нинова, участваха зам.-председателят на партията Атанас Зафиров, организационният секретар на Изпълнителното бюро Борислав Гуцанов, както и членовете на Националния съвет Георги Свиленски и Стоян Мирчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР