Организации около лабораторните проекти на Иван Костов и Агнешките главички

...
Организации около лабораторните проекти на Иван Костов и Агнешките главички
Коментари Харесай

Опасна диверсия в центъра на София! Организации около Костов и "Агнешките главички" вадят павета от "Дондуков", за да правят провокации

Организации към лабораторните планове на Иван Костов и " Агнешките главички " правят рискова измама в центъра на София, поради която може да се стигне до тежки произшествия и даже човешки жертви. От няколко дни настойчиво върви акция за злепоставяне на ремонта на един от най-оживените столични булеварди - " Дондуков ".



Прави усещане, че едни и същи лица, сякаш под мотото за спасяването на София, разгласяват в обществените мрежи фотоси с " изпаднали павета " след ремонта на бул. " Дондуков ". От възмутените мнения под фотографиите излиза наяве, че в действителност въпросните " бранители " са извадили паветата сами, единствено и единствено да потвърдят какъв брой фалшив е осъщественият ремонт и по този метод саботират освен столичния кмет Йорданка Фандъкова, само че и десетките софиянци и посетители на града, които се придвижват по булеварда с колите си.

С тази измама разнообразни организации се пробват да всяват интриги и да натрупат подправен имидж на гърба на кмета Йорданка Фандъкова и изпълнителя на плана. Хора, които гравитират към лабораторните планове на Иван Костов и негови хора в политиката очевидно са подготвени на всичко, единствено и единствено да изпълнят задачите си. Дори и да минат през трупове, тъй като сходни дейности не са по никакъв начин безвредни за тези, които минават през булеварда. Подобна активност може да бъде квалифицирана като измама и даже е наказуема съгласно Наказателен кодекс, в случай че се потвърди, че е заплашен живота на почтени хора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР