Организаторите обявиха имената на притежателите на първите две специални покани

...
Организаторите обявиха имената на притежателите на първите две специални покани
Коментари Харесай

Двама бивши шампиони получиха покани за Синсинати

Организаторите оповестиха имената на притежателите на първите две специфични предложения („ уайлд кард “) за тенис шампионата на твърди кортове в Синсинати. Това са двама някогашни спечелили в конкуренцията – Виктория Азаренка и Анди Мъри. 

Надпреварата в щата Охайо ще се организира в интервала 11-19 август. Смесеният шампионат е от категория „ Мастърс 1000 “ сериите при мъжете и „ Премиер 5 “ при дамите.  

Азаренка беше №2 в международната класация, когато завоюва купата в Синсинати през 2013 година. На финала тя победи №1 в света Серина Уилямс. Родената в Беларус тенисистка се завръща в Синсинати за първи път, откогато роди сина си Лео през 2016-а. По-рано през годината тя доближи до полуфиналите в Маями и игра край на смесени двойки на Уимбълдън, където си партнира с Джейми Мъри. 

Анди Мъри е повторен първенец в Синсинати – през 2008 и 2011 година Шотландецът има 31 победи и 10 загуби в шампионата общо. В кариерата си досега Мъри е спечелил 45 трофея, измежду които 3 от шампионати от Големия шлем и 14 от „ Мастърс 1000 “ сериите.

Бившият №1 в света Мъри за последно игра в Синсинати през 2016-а, когато доближи до финала. Миналата година той пропусна шампионата поради контузия в хълбока. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР