Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов ще представят най-новия си

...
Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов ще представят най-новия си
Коментари Харесай

Теодосий Спасов и приятели на 15-ти ноември в София Лайв Клуб

Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов ще показват най-новия си план - „ Теодосий Спасов и другари ". Големият музикант, който може да изсвири по несравним метод всяка мелодия на дудук е прочут и със своите истински хрумвания, за реализирането на които събира на една сцена международни музиканти от разнообразни жанрове.

Какво ще чуем и забележим на 15-ти ноември в София Лайв Клуб?

Теодосий Спасов: „ Ще представим поп шлагери в осъществяване на изключителните артисти Хилда Казасян, Дони и Мартин Ташев, аранжирани в джаз жанр с доста атрактивни импровизации от страна на Мирослав Турийски-клавишни, Александър Леков-бас и Начо Господинов-ударни принадлежности. Ще прозвучат и любопитни инструментални пиеси. "

След броени дни меломаните ще се потопят в разтърсващо осъществяване на обичани поп песни с джаз привкус. Ще се насладят на музиканта с живописен глас – Дони, с който Теодосий Спасов е свирил чак на Еверест. Заедно с тях, фантастичната Хилда Казасян ще допре публиката с произведения на своя татко – огромният композитор и диригент Вили Казасян. С тромпетистът и артист Мартин Ташев ще показват български ретро поп части, обичани на феновете. Феновете ще припяват незабравимата ария " Утринна сянка ", изпълнена в нов аранжимент с силата и страстта, които изпълнителите умеят да предават. Сред приятелите на маестрото ще са и едни от най-хубавите пловдивски комбо музиканти - Мирослав Турийски-клавишни, Александър Леков-бас и Начо Господинов-ударни.

Звездният състав ще показа нов прочит на обичани песни, познати ритми и мелодии като ги украси с типичния привкус на поп, джаз и фюжън звученето. С нечувани до в този момент композиции Теодосий Спасов ще сплоти креативните, стиловите, вокалните и инструментални умения на всички музиканти.

Една вечер за НЕ пропускане! 15-ти ноември, 20:00 часа в София Лайв Клуб.

БИЛЕТИ на промо цена може да намерите в мрежата на:
Ивентим - https://bit.ly/3fCNG9w
Грабо - https://bit.ly/3SUnA0l
БилетБГ - https://bit.ly/3TSnaYj

Концертът се организира с поддръжката на Министерство на културата
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР