Организаторите на състезанието за Голямата награда на Бразилия отново ще

...
Организаторите на състезанието за Голямата награда на Бразилия отново ще
Коментари Харесай

Още един опит за грабеж на Интерлагос

Организаторите на надпреварата за Голямата премия на Бразилия още веднъж ще би трябвало да дават отговор на неуместни въпроси, откакто в неделя вечерта край пистата „ Интерлагос” отново е имало офанзива на обирджии.

Това се случва по-малко от 48 часа, откакто механици на Мерцедес бяха застрашени с огнестрелни оръжия и ограбени при напускането на комплекса в петък. От Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) незабавно дадоха обещание стягане на ограниченията за сигурност, само че явно и това не е било задоволително.

С цеви в лицата обраха механици на Хамилтън, първенецът - гневен

Този път задачата на крадците е била кола, в която са пътували чиновници на доставчика на гуми за Ф1 – „ Пирели”. Нападателите са пробвали да спрат автомобила, само че в последна сметка той се и измъкнал от засадата.

Както и международният първенец Люис Хамилтън уточни, сходни произшествия не се случват за първи път в Сао Пауло. През годините по време на бразилското Гран При чиновници на Уилямс, Макларън и Заубер са ставали жертви на същия вид офанзиви.

През седмицата „ Пирели” остава на „ Интерлагос”, където ще се проведат проби на гуми. В момента се разисква по какъв начин тъкмо да се подходи към защитата на събитието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР