Организаторите на Коледен парк София“ канят столичани от 4-ти до

...
Организаторите на Коледен парк София“ канят столичани от 4-ти до
Коментари Харесай

Коледен парк София отваря врати на площад Славейков

Организаторите на „ Коледен парк София “ канят столичани от 4-ти до 30 декември на площад " Славейков ", където могат да отброят заедно дните до празника и да споделят чудния коледен дух.

На емблематичния площад ще има открита музикална сцена, коледна гора, зона за храна и питиета, шопинг зона от дървени къщички с творбите на най-талантливите създатели, фермерски артикули от български производители и доста други приятни изненади за деца и възрастни.

 Коледен парк София, Площад Славейков - коледен базар 2022

Организатор на събитието е екипът на Mish Mash Fest, един от най-популярните и сполучливи крафт базари в България, с над 7-годишна история и 60 издания. Фестивалът се организира със подпомагане на Столична община, Пазари „ Запад “ и Район " Средец ".

В традицията на събитието на фокус постоянно са самостоятелните създатели и дизайнери, положителната организация и празничното въодушевление.

На фестивала ще се изявят детски и юношески хорови и музикални обединения, както и одобрени имена от българската джаз, етно, госпъл и поп музикална сцена. Ще има даже и " стенд-ъп " комедия и театрални представления.

За всички искащи да запазят загатна разполагаем ще е специфичен фотокорнер.

Коледната гора ще се състои от живи елхички от, които след това ще бъдат върнати за доотглеждане в разсадника организацията на ул. Витошко лале, тъй че следващата година да може още веднъж да ни радват.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР