Орбитата на Венера е на 180 градуса от тази на

...
Орбитата на Венера е на 180 градуса от тази на
Коментари Харесай

Четвъртък, 23 септември –Ден с внезапни обрати

Орбитата на Венера е на 180 градуса от тази на Уран. Това може да ви се отрази, както като засилено положително отношение към всичко протичащо се към вас, по този начин и като натегнатост в връзките ви с другите хора .

На Уран се носи славата на планетата, влияеща на неочакваните, непредвидени събития. Това може да значи нови любовни или бизнес връзки, както и внезапно привършване на остарели.

За Уран е особено първо да считаме въздействието му за отрицателно, а след това да си дадем сметка, че от случилото се произлизат позитивни промени.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще се усещат като владетели на света. Добре е обаче да заобикалят да подреждат на подчинените си и бизнес сътрудниците си какво да вършат, тъй като заповедите им ще звучат като обиди.

Телците ще са неспокойни, ще имат терзания дали ще бъдат разбрани. Ако запазят хладнокръвие и не се интересуват толкоз от мнението на близките, птичето на шанса ще кацне на рамото им.

Близнаците би трябвало деликатно да преценяват плюсовете и минусите на решенията, които ще вземат. Трябва да спрат да се тормозят за другите и първо да защитят личните си ползи.

Раците ще стартират нова бизнес самодейност. Тя ще ги извърши с позитивни страсти и ще ги накара самоуверено да мечтаят.

Лъвовете ще основат нови трайни бизнес връзки и сантиментални връзки. Любовта и уважението, което изпитват към хората към тях, ще са взаимни.

Представителите на зодия Дева ще проявят невероятна храброст, която ще впечатли хората към тях. Те самите ще си дадат сметка, че са постигнали прогрес в личностното си развиване. Онези от тях, които работят с деца или се занимават с произвеждане на детски артикули, ще имат съществени облаги.

За Везните е добре да не са прекомерно прочувствени – това ще се отрази негативно на решенията, които ще би трябвало да взимат. Важно е да не чакат прекомерно доста от бизнес сътрудниците си, с цел да не се почувстват разочаровани.

Скорпионите ще имат опция да разпрострат уменията и гениите си по време на работа. Ще се схващат с бизнес сътрудниците си даже без думи. Ще берат плодовете на мощното доверие между тях.

Стрелците е хубаво да се насочат на командировка – тя ще бъде сполучлива, защото по време на нея ще сключат доста преференциални покупко-продажби. Каквото и да вършат през днешния ден, решаването на финансовите въпроси би трябвало да е техен приоритет. Вечерта е добре да се провиснал и да се насладят на триумфите си.

Козирозите ще имат предпочитание да се потвърдят - ще са въодушевени и радостни, ще търсят утвърждението на хората към тях. Усилията, които влагат в работата си, сигурно ще бъдат оценени и възнаградени.

Водолеите ще схванат смисъла на приятелите си в живота. Умението им да водят увлекателни диалози ще бъде оценено даже от съперниците и враговете им, а също така ще отвори и хиляди порти пред тях.

За Рибите е рисков ден - всички неточности, които са позволили напоследък, ще се върнат като бумеранг върху тях. Добре е да внимават да не влизат в спор с околните си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР