Оръжейният търговец Христо Христов, чийто име гръмна в световните медии,

...
Оръжейният търговец Христо Христов, чийто име гръмна в световните медии,
Коментари Харесай

Оръжеен търговец ще прави части за ракети в Пловдив

Оръжейният търговец Христо Христов, чийто име гръмна в международните медии, откакто купи имение за 35 млн. $ в Бевърли Хилс, желае да създава в Пловдив елементи за ракети, написа Блиц. Инвестиционно предложение за това е импортирано в Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пловдив при започване на юни от " Сейдж Технолоджис “ ООД, където Христов е притежател, а съучастник му е Чоно Дънев.

Детайлите за ракети ще се вършат в модерната четириетажна фабрика на Христо Христов. Тя бе издигната преди няколко години на Околовръстното. Оборудвана е за произвеждане на машинни детайли, елементи и електронни устройства, написа " Марица ".

В капиталовото предложение е посочено, че производството ще се разшири с нова активност, като стартира " произвеждане на артикули свързани с защитата ". Ще се прави монтаж на обособени модули и монтаж на ракета 9 F 111 " FANTOM ", неснарядена в резервоар, което е първи стадий от индустриален цикъл.

Окончателното окомплектоване - снарядяване с барути и взривни субстанции, ще се прави във " ВМЗ “ ЕАД - Сопот.

В индустриалната база в Пловдив няма да се прави монтаж на барути и произвеждане на барути, излиза наяве от импортираната документи в екоинспекцията.

Работните места са в допълнение обезопасени и са основани всички нужни условия за здравословни и безвредни условия при работа. Персоналът е подготвен и има нужната дееспособност за работа, излиза наяве от капиталовото желание.

Чака се заключението на РИОСВ-Пловдив.

Името на Христов се свързва и с друга негова компания " Сейдж Консултантс " АД, чиято активност е планиране и направа на машинни детайли, елементи, възли, електронни устройства, произвеждане на оръжие, муниции, артикули и технологии с допустима двойна приложимост, сочи ДАКСИ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР