Определено има ранни записвания за почивка. Хората резервират плахо, но

...
Определено има ранни записвания за почивка. Хората резервират плахо, но
Коментари Харесай

Любомир Николов: COVID застраховката трябва да е задължителна за туристите

Определено има ранни записвания за отмора. Хората резервират страхливо, само че го вършат. Към момента те са ориентирани най-много към летните почивки за средата на юни, юли и август ”. Това съобщи в предаването " Събуди се " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ Любомир Николов - член на УС на Асоциацията на българските туроператори и туристически сътрудници (АБТТА).
По думите му, най-вече се търсят или доста първокласни комплекси по, или фамилни хотели и по-малки обекти за настаняване. " Не мога да кажа, че през предишните години е имало подобен контрастност, само че си го обясняваме с това, че хората търсят или огромна сигурност, или просто ниска цена ”, разяснява той.
 Варненската туристическа камара: Хотелите по Черноморието са заети над 50% Варненската туристическа камара: Хотелите по Черноморието са заети над 50%
Хотелите по Черноморието са заети над 50%, което е обикновено за сезона. Това сподели проф. Стоян Маринов, член на Управителния съвет на Вар...
За момента ползата е максимален към Обзор, „ Албена ", Поморие и „ Златни пясъци ". „ Голяма част от хотелите се пробват да се приспособяват към пазара. Правят го като дават доста огромни отстъпки и промоционални пакети. Освен на понижения за ранно записване, клиентите от време на време получвата 7 нощувки на цената на 6 ”, сподели Любомир Николов.
Той разяснява, че Коронавирус застраховката към този момент е безусловно наложителна , защото тя подсигурява 100% парите на клиентите. " Понякога до седмица преди пътуването може да се анулира почивката, да се вземе ваучер или даже някои хотели възвръщат средствата, в случай че клиентът се е разболял от ковид, преди пътуването ", обсяни Николов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР