Определени са концесионери на морските плажове „Дяволска река 1“ в

...
Определени са концесионери на морските плажове „Дяволска река 1“ в
Коментари Харесай

МС определи концесионерите на два морски плажа

Определени са концесионери на морските плажове „ Дяволска река 1 “ в община Приморско, област Бургас и „ Варна - централен “ в община Варна, област Варна, заяви пресцентърът на кабинета.

Концесионерът „ ЛУКСОР ПРИМ “ ЕООД се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година за морски плаж „ Дяволска река 1 “ да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 7 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 7 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. За морски плаж „ Варна - централен “ концесионерът „ ЛАЗУРЕН БРЯГ 91 “ ЕООД се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж.

Министерски съвет откри процедура за концесия на плаж "Свети Влас-запад "

За морски плаж „ Дяволска река 1 “ размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 4 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 19 537 лева без Данък добавена стойност.

За морски плаж „ Варна - централен “ размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 3,30 на 100 без Данък добавена стойност.

Ясен е концесионерът на морски плаж „ Сарафово “

Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 137 322 лева без Данък добавена стойност. Инвестиции за организация на целогодишно санитарно-хигиенно поддържане на морския плаж за периода на концесията са в размер на 49 296 лева с Данък добавена стойност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР