Опра Уинфри скандално ползва като рекламно лице Кирил Петков за

...
Опра Уинфри скандално ползва като рекламно лице Кирил Петков за
Коментари Харесай

ХВАНАТ В КРАЧКА: Киро Канадеца с нова издънка - ползва скандално Опра Уинфри за реклама на хранителните си добавки

Опра Уинфри скандално употребява като рекламно лице Кирил Петков за хранителна добавка, която създава една от компаниите му. С това се хвали самият той в уеб страницата на продаваната добавка, което може да се види от бърза информация в интернет. Бизнесът на “почтения “ Киро от Канада, който лъже половин година цяла България с двойното си поданство, е в продажба на артикули вид Водоснабдителна система телешоп търговия с висока добавена стойност и основно посредством реклама – зарибяване на консуматори от отдалеченост (екран, дисплей).

Петков е прочут с това, че има бизнес обвързван с “веганско “ произвеждане на редица хранителни добавки на основата на известната от най-малко 100 години бактерия Лактобацилус Булгарикус, написа уеб сайтът " Пловдив онлайн ".
свързани новини47172на 29.09.2021
Разглеждайки уеб страниците, продаващи артикули на Петков, се натъкнахме на невероятна реклама – самата Опра Уинфри популяризира на корицата на списанието си The Oprah Magazine, бактериалните хапчета на Кирил Петков.

Опра Уинфри е една от най-влиятелните и богати дами в света, милиардерка, и наподобява меко казано необичайно да стане рекламно лице точно на „ хапчетата “ продавани от Кирил Петков.

Разглеждайки реклами в български и британски уеб сайтове на продуктите на Петков, се вижда разлика в реклама на първа страница в списанието The Oprah Magazine – нескопосани Фотошоп копи-пейст колажи със самата Опра! В българските реклами с Опра, които се виждат от уеб страницата на Петков, изработилите колажа не се тормозят да крият цели текстове от корицата на The Oprah Magazine.

Това, което е очевадно от двете изображения на една и съща корица на броя на The Oprah Magazine е, че върху тях е инсталиран колаж с бактериалните хапчета на Кирил Петков като даже местата се разграничават.

От изнадието оповестиха, че са изпратили питане до екипа на Опра Унфри, с цел да се посочи дали тя в действителност употребява тези артикули, знае ли за тяхното битие. Интересен е обаче и фактът, че въпросните добавки се популяризират само в български уеб сайтове, липсват такива в Съединени американски щати, както и Канада.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР