Опозицията, образувана от Марс с ретрограден Сатурн, ще засили лошото

...
Опозицията, образувана от Марс с ретрограден Сатурн, ще засили лошото
Коментари Харесай

Песимистични мисли тормозят Телците, Козирозите да намерят време за почивка

Опозицията, формирана от Марс с назадничав Сатурн, ще ускори неприятното въодушевление и скептицизма на представителите на Подвижния кръст (Близнаци, Дева, Стрелец, Риби), родени през 1-ва декада.

Овен – Сега можете да очаквате промяна, както в себе си, по този начин и по отношение на другите, която може да е малко позакъсняла, само че към момента може да ви засегне ненадейно и надълбоко. Не се опасявайте от това, че може да духнат нови ветрове, пробвайте се да приемете концепцията, че нещата се трансформират към и вътре във вас...

Телец – Вероятно чувствате, че не можете добре да се организирате и това доста да ви изнервя. Чувствате се прочувствено претрупани и душевен напрегнати, а мозъкът ви е изпълнен с песимистични мисли.

Близнаци – Сред сътрудниците ви или близките има човек, чието държание може да затрудни живота ви не малко. Прекалено сте прецизни със себе си, тъй че през днешния ден се концентрирайте единствено върху вашите потребности и стремежи.

 дневен хороскоп

Рак – Трябва да погледнете и във вътрешността в себе си, да създадете ред измежду личните си мисли и да изчистите завихрените си усеща – сложен път, само че напъните си заслужават. Може да се окажете забъркани в нещо, което би трябвало да се пази в загадка.

Лъв –Знайте, че можете да се справите добре с всяка задача, стига от време на време да не сте песимисти, тъй като тогава незаслужено виждате някои обстановки от отрицателната им страна. Нужна ви е малко повече сила и ще постигнете всичко, което желаете.

Дева – При днешната съпротива на Марс, който е във вашия знак със Сатурн в Риби, ще имате чувството, че както другарската ви среда, по този начин и сътрудникът или децата ви притискат и лимитират. Направете нещо изобретателно.

 дневен хороскоп

Везни – Не се чувствате доста удобно през последните няколко дни. Дори не можете да определите тъкмо за какво сте били в най-ниската си точка, само че за благополучие в този момент последователно стартирате да се оправяте. Измислете стратегия със фамилията или приятелите, тъй че спокойствието ви да бъде изцяло възобновено.

Скорпион – Струва ви се, че като че ли всички към вас желаят част от вас и вашето време и че отговорностите ви са се трансформирали в планина. Поставете свои лични граници и не позволявайте на другите да ръководят живота ви.

Стрелец – Тригонът на Слънцето с Нептун ще донесе положително развиване по доста въпроси. Оползотворете деня си допустимо най-ефективно. Ще ви се открият удобни условия за флирт, което ще ви подтиква.

 дневен хороскоп

Козирог – Не поставяйте несъразмерни условия към себе си, тъй като към този момент сте задоволително изтощени и напъните, които полагате, няма да ви се отплатят. Днес намерете време за отмора и правете неща, които ви харесват.

Водолей – Възможно е да преживеете стресови обстановки, свързани главно с професионалните ви каузи. Някои от вашите амбициозни проекти наподобява вървят обратно, вместо напред. Освен това ще почувствате, че нямате задоволително физическа мощ.

Риби – Трябва да обърнете внимание на работните си връзки, тъй като ще има напрежение там. Отдръпнете се малко обратно и е добре да преразгледате личните си стремежи и държание във връзка с другите, защото казването „ да “ на всичко няма да ви докара до на никое място.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР