Опитният програмист още от първите редове ще разпознае на какъв

...
Опитният програмист още от първите редове ще разпознае на какъв
Коментари Харесай

Ruby или Perl? Разпознайте езика на програмиране по кода

Опитният програмист още от първите редове ще разпознае на какъв език е написан кодът. А вие можете ли? „ Медуза ”, дружно с интернационалната IT-компания EPAM, изготвиха тест, който ще ви разреши да ревизирате опциите си.
Прочетете тези редове. Познат ли ви е този език на програмиране? Това, несъмнено, е JavaScript Прилича на Ruby Виждам С++ Напомня на Basic
Това е JavaScript - един от най-популярните модерни езици за програмиране. Той беше основан, с цел да добави на уеб-сайтовете интерактивност, само че последователно се трансформира в повсеместен инструмент. Сега се употребява за създаване на сървърни и мобилни приложения.
Continue >>Предлагаме такава част от кода. Как се назовава езикът? Е, това сигурно е Ruby Elixir Objective C Python
Това е Python, език, който на процедура се употребява във всички области – от основаването на уеб сайтове до машинно образование и разбор на огромни масиви от данни. Хората, създали този език, даже се придържат към лична философия на „ Дзен Питон ”. Един от правилата й гласи: „ Щом реализацията е мъчно да бъде обяснена – концепцията не е добра ”.
Continue >>Опитайте се да разпознаете този език на програмиране. Algol Fortran Perl Lisp
Това е Perl. Езикът беше основан за обработка на текстови данни, а в този момент се употребява за решение на най-различни задания. Той да вземем за пример има необятно приложение в биоинформатиката.
Continue >>Вижте този фрагмент. Познат ли ви е подобен език? Това е C++ Вероятно е JavaScript Прилича на Perl Прилича на Lua
Това е Lua. Компактен и елементарен език с възмъжности за конфигурация. Използва се като независим език за програмиране, само че по-често се вгражда в приложенията на други езици. Популярен е да вземем за пример при описанията на равнищата на разнообразни игри или интерфейс стратегии.
Continue >>Продължаваме. Какъв е този език? Golang C++ Basic Brainfuck
Това е Golang - разработка на Гугъл, която се преглежда като по-модерна подмяна на C и С++ за сформиране на стратегии за разпределителни системи. Използва се да вземем за пример за DevOps и и принадлежности на админите.
Continue >>Какво виждате тук? Swift Objective C Elixir Ruby
Това е Swift. Разработен е в Apple за подмяна на Objective C. На него се пишат программи за iOS и MacOS.
Continue >>Разпознавате ли този език? Swift Elixir Elm Perl
Това е Elixir, относително нов функционален език с универсално приложение, който е основан от един от някогашните програмисти на Ruby On Rails. Той работи на виртуалната машина Erlang, което му позвопява да написа разпределителни и устойчиви на отвод приложения.
Continue >>Опитайте се да познаете по какъв начин се споделя този език. Python Elixir R Kotlin
Това е R - инструмент, който е най-подходящ за разбор на данни. Притежава доста огромна библиотека от пакети за решение на най-различни статистически задания.
Continue >>Вижте този код. Знаете ли наименованието на езика? JavaScript Lua Perl Elm
Това е Elm – функционален език, който може да бъде компилиран в JavaScript. Има висока продуктивност и при него няма runtime error. Например една просветителна стратегия, състояща се от 80 хиляди редове с кода на Elm, нито един път за една година не се е сблъсквала с тях.
Continue >>Е, и за десерт най-после. Що за език е това? Java PHP Kotlin Golang
Това е Kotlin – език, съчетаем с кода на Java, по тази причина е комфортен за програмистите.
Continue >> Ruby или Perl? Разпознайте езика на програмиране по кода ЕРАМ има забавна за вас работа.

Имате доста познати отговори? ЕПАМ Системс България предлага голям брой забавни благоприятни условия за вашето кариерно развиване. Екипът на компанията работи по интернационалните планове със международно известни клиенти в спортната, фармацевтичната, филмовата, комерсиалната и банковата сфера.

Ако не сте познали множеството отговори, предлагаме и стратегия за младши експерти, която ще ви помогне за професионалното израстване.
Share your Results:
Фейсбук Twitter Google+ PLAY AGAIN!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР