Опитите в областта на т.н. студен ядрен синтез датират от

...
Опитите в областта на т.н. студен ядрен синтез датират от
Коментари Харесай

Ще промени ли света откритието на инж. Андреа Роси?

Опитите в региона на тъй наречените „ леден нуклеарен синтез ” датират от 1958 година в Съюз на съветските социалистически републики, когато Иван Филимоненко прави изобретение, подкрепено от няколко учени, само че доста скоро те са оповестени за шарлатани и множеството от тях умират при странни условия.

Видео: Защо скриха студения нуклеарен синтез в Съюз на съветските социалистически републики

В началото на 21 век в Италия над тази тематика работи ученият Пиантели, който събира цялостен колектив от учени от разнообразни университети.

Няколко години преди 2011 година Роси и Фокарди се отделят от Пиантели и работят взаимно над LENR. Никой не ги финансира и Роси убеждава жена си да продадат жилището си за 2 млн. евро.

На 15 януари 2011 година инж. Андреа Роси и професора от Болонския университет Серджио Фокарди на конференция в Болоня афишират за свое изобретение в региона на низкоенергетичния нуклеарен синтез (low-energy nuclear reactions, LENR). На конференцията „ измежду присъстващите се оказа един вложител, който по този начин и не си призна кой е и от кое място. Но той им сподели: в случай че вие извършите мегаватна апаратура, то аз ще я купя за парите, които вие сте похарчили за тези проучвания, т.е. за 2 милиона.

Половин година по-късно Роси разгласи, че са основали такава апаратура и на конференция на 28 октомври 2011 година я показва. Този топлогенератор той назова енергиен катализатор – E-cat . Реакторът, огромен колкото фургон, работи повече от 5 часа в самостоятелен режим с изходна мощ 0,5 МВт. При това след пуска за неговата работа не беше нужна никаква външна сила. Инвеститорът го купи. След това Роси реши да създаде система за необятния консуматор и сътвори система с размер на куфарче, към която се свързват външните тръби от системата за отопление. В куфарчето има дребна касета с тръбичка с никелов прахуляк и водород – към този момент подготвен. Трябва просто да се натисне копчето. Системата се нагрява от батерия на акумулатори и след това стартира да отделя сила от порядъка на 10-20 киловата. ”

Така стигаме до интернационалната комисия от март-април 2014 г ., която в течение на 32 дни следят работата на новата трансформация на генератора Е-САТ на Роси, който съставлява по форма към този момент не фургон или куфарче, а нещо като огромна писалка с диаметър 2 см и дължина 20 см.

www.burgasnovinite.bg/Ruski-uchen-S-evtinata-energiya-na-Andrea-Rosi-neft-i-gaz-s.html

А в този момент малко последователност:

–         След излизане на отчета падна цената на нефта;

–         Рокфелер продаде нефтения си бизнес;

www.kommersant.ru/doc/2573518

–   През ноември Обама и китайския водач Си Цзинпин се договориха в китайската провинция Баодин да започва серийното произвеждане на генератора на Роси , по лиценз платен от американската компания «Industrial Heat» още през януари 2014 година

ireport.cnn.com/docs/DOC-1187686

–         Бил Гейтс посети Италия и се срещна с някогашните сътрудници на Роси;

Бил Гейтс не може да повярва. Готов е да даде 1 милиарда $, с цел да се включи в бизнеса с силата на бъдещето.


–         Путин се отхвърли от Южен поток;

И по този начин, ОТ 8-МИ ОКТОМВРИ СВЕТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА съдебна експертиза ПРОМЕНИ ТОТАЛНО.

На 8-ми октомври 2014 година Андреа Роси сполучливо отбрани пред интернационална научна комисия апарат с размера на писалка, който за месец основава топлота от 1,5 мегаватчаса , което е един милион пъти повече от опцията на която и да е химическа реакция в този размер. Ето това е отчета, а с помощта на нашата самодейност България е една от страните, които са показали интерес към откритието, както се вижда от тази графика, представяща интереса към доклада по страни.

Допълнителна информация: www.sifferkoll.se/sifferkoll/

Още по тематиката:

Официален уебсайт: //www.ecat.com/

Статията в Wikipedia

bls.blog.bg/politika/2014/11/28/zashto-padna-cenata-na-nefta-poiavi-se-nov-vid-energiia.1317676

fusionefredda3.com/novita/andrea-rossi-limpianto-da-1mw-sara-la-stele-di-rosetta-del-nostro-know-how-industriale

www.youtube.com/watch

volt-info.ru/generator-tepla-andrea-rossi-e-cat

//pesn.com/2014/10/22/9602554_Andrea-Rossis-E-Cat_Devours_Lockheeds_Hypothetical_Compact-Fusion-Reactor/

//daily.com.ua/it-technologies/25-10-2014198378

 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР