Опитал се да изнасили и удуши бившата си приятелкаБарети оградиха

...
Опитал се да изнасили и удуши бившата си приятелкаБарети оградиха
Коментари Харесай

Ревнивец се барикадира и се застреля в дома си

Опитал се да изнасили и удуши някогашната си другарка
Барети оградиха къщата му в с. Петърч измежду нощ

Ревност довела до нещастието

Мъж се барикадира в дома си и се простреля с нелегално притежаван револвер в нощта против неделя. Трагедията се разигра в софийското село Петърч. Няколко часа по-рано 34-годишният самоубиец отишъл в Костенец, с цел да обясни връзките си с някогашната си другарка, от която има дете. Според информация на „ Труд” двамата до неотдавна живеели дружно, само че дамата го изгонила и мъжът си купил преди няколко месеца къща в Петърч. Разговорът не потръгнал и той буен. Нахвърлил се с юмруци върху дамата, опитал се да я изнасили, а по-късно - да я удуши. 25-годишната жертва съумяла да се отскубне и да избяга на улицата. По пътя срещнала полицейски патрул, на който разказала какво се е случило. Веднага била извикана кола за спешна помощ и потърпевшата била откарана в болница. Лекарите открили, че няма тежки увреждания и след обзор тя е пусната да си върви.

Установено било, че обвиненият, който е остарял познайник на полицията, населява къща в село Петърч и на адреса незабавно бил изпратен автопатрул. Когато служителите на реда се доближили, от вътрешната страна прозвучал изстрел, а върху единия от униформените се посипали счупени стъкла.

Към мястото неотложно били ориентирани спомагателни полицейски екипи на Групово дело „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма” и Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи. Живеещите в прилежащите къщи са били евакуирани. Психолози и служители на реда са разговаряли с близки на барикадиралия се мъж, с цел да решат по какъв начин да работят. Установено било, че той се намира на втория етаж на къщата, откъдето следил напредването на полицейските сили. Когато барети тръгнали към входа, мъжът решил да се самоубие. Командосите го заварили мъртъв, до него се намирал противозаконният му пищов, който е предаден за експертиза. Няма други потърпевши хора. Съседи настояват, че не познават добре мъжа, тъй като неотдавна бил в селото, само че са потресени от разигралата се покруса. Полицаи допускат, че в основата є била ревнивост към някогашната му другарка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР