Сигналът в полицията за поредното посегателство е получен в Четвърто

...
Сигналът в полицията за поредното посегателство е получен в Четвърто
Коментари Харесай

Задържаха жена, извършила кражби на кутии с дарения

Сигналът в полицията за следващото посягане е получен в Четвърто районно управление (на МВР) на 15 май, когато шефка на столичен магазин се е оплакала, че от обекта е открадната кутия за дарения за момиче в потребност, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Служителите на реда неотложно подхванали полицейски дейности за определяне и търсене на причинителя и за броени часове влезнали в следите на 38-годишната жена.

Тя е арестувана същия ден вечерта в началото за период до 24 час. В процеса на следствието е открита нейната съпричастност към още три обири на кутии за дарения, сложени в хранителни търговски обекти, и един опит за сходно закононарушение.

Изяснено е, че арестуваната е работила в изискванията на рисков рецидив, тя е осъждана за обири и при започване на годината  е излязла от място за отнемане от независимост след изтърпяване на присъда.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор тя е арестувана за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане в съда за установяване на мярка „ задържане под стража “ по отношение на обвинената.

По случая се води досъдебно произвеждане.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР