Оперната певица Весела Нейнски показа ужасен вкус, появявайки се в

...
Оперната певица Весела Нейнски показа ужасен вкус, появявайки се в
Коментари Харесай

Весела Нейнски развя цици в ефир, сваля ексминистър

Оперната певица Весела Нейнски сподели ужасяващ усет, появявайки се в утринния блок на бТВ единствено по сутиен. Изпровизираната и блуза беше безусловно транспарантна, видя БЛИЦ.

Разбира се, единствено по себе си облеклото й не беше грозно, само че феновете го дефинираха като извънредно неуместно.


" Поне да имаше в действителност какво да покаже. Тя изплескала някакъв празен сутиен в 9ч сутринта по малкия екран и се намерения за доста секси. Жалко е и издава ниско самочувствие ", установи засегнат фен.




Видно е, че Нейнски се стреми по всякакъв начин да притегли вниманието. Дори се опита да насочи диалога към блузата си, констатирайки, че доста прилича модел на брачен гащеризон. " Дори това не може да ме накара да се оженя ", затапи я сътрудникът и в студиото - Петър Стоянович някогашен министър на културата.



Освен неприятен усет, Нейнски изпъкна и с непрекъснатото си флиртуване и наричаше Стоянович " господин Министър ", до момента в който най-после съдбовно изнерви Кадиев и Стоянова, които й направиха забележка, че да си бил министър не е като да си бил президент и не е подходящо на всяко второ изречение да се обръща към него като към " Министър ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР