Операцията по противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества

...
Операцията по противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества
Коментари Харесай

Задържаха петима души с голямо количество наркотици в Пазарджишко /снимки/

Операцията по противопоставяне на съхранението и разпространяването на наркотични субстанции е осъществена от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ в Районно управление-Пазарджик и сътрудниците им от Полицейски сектор - Лесичово на 25 и 26 януари, оповестиха от полицията.
В рамките на полицейските дейности, на улица в пазарджишкото с. Черногорово бил спрян за инспекция 23-годишен локален гражданин. Той оказал опозиция, побягнал, само че минути по-късно бил арестуван, а при обиск от него служителите на реда иззели топче със суха марихуана.
Последвало претършуване и в дома му, където е намерено в допълнение количество от същата дрога - под формата на суха маса от глави и съцветия - общо конфискуваната маса марихуана възлиза на 140 година
Задържан е и спътникът му - 35-годишен мъж от същото село, у който е открита саморъчно направена цигара от същия по тип наркотично вещество. Действията на криминалистите траяли и на идващия ден взаимно с сътрудниците им от полицейския сектор в Лесичово.
На територията на селата Памидово и Звъничево, както и на пътя сред село Памидово и Карабунар са осъществени арестите на двама мъже от с. Динката, надлежно на 20 и 25 години, и на 51-годишен гражданин на Септември.
В хода на подхванатите обиски и претърсвания, у първите двама са открити: буркан със суха марихуана, 11 полиетиленови пликчета-тип спейсбек и саморъчно свита цигара, съдържащи синтетичен канабиноид.
В лек автомобил „ БМВ “ и в жилището на септемвриеца служителите на реда разкрили още 70 полиетиленови пликчета със синтетичен канабиноид с обща маса към 25 грама.
Дрогата е конфискувана, петимата са арестувани в ареста на полицейското ръководство в регионалния град. Работата по случаите продължава под наблюдението на прокуратурата, водят се полицейски производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР