Операторът продължава и през 2022 г. да подкрепя дейността на

...
Операторът продължава и през 2022 г. да подкрепя дейността на
Коментари Харесай

Булсатком пуска BBC Еarth за първи път в България

Операторът продължава и през 2022 година да поддържа активността на Фондация „ Заедно в час “
От 17 януари, клиентите на „ Булсатком “ към този момент могат да се насладят на световноизвестния канал BBC Еarth. За първи път в България и единствено за клиентите на сателитната и интерактивна телевизия, BBC Еarth е наличен на позиция 332, като част от спомагателния пакет ГЛОБУС или включен в главен ТВ проект Ултра Макс.

BBC Еarth излъчва висококачествени продукции, документални поредици за природата, планетата и световните явления на Земята. Продукцията включва спиращи дъха фрагменти и невероятни скотски типове с техните цветни и красиви местообитания. Изключително зрелищно е и разнообразието от животни и екосистеми, които BBC Еarth демонстрира на своите фенове. От най-дълбоките океани до най-високите върхове, от най-студените зими до най-горещите пустини, каналът кара фена да се почувства по този начин, като че ли претърпява най-невероятните неща, които планетата Земя може да ни предложи.

Научнопопулярният BBC Еarth е съвършеният свършек в спомагателния ТВ пакет ГЛОБУС, който включва още каналите: Love Nature HD, Love Nature 4K UHD, Travel XP, The World и History 2. 

Освен ентусиазъм за живота в разнообразни елементи на света, спомагателния ТВ пакет ГЛОБУС има и благородна просветителна задача. През миналата година „ Булсатком “ поддържа Фондация „ Заедно в час “, като всеки месец даряваше средства към неправителствената организация от активирането на всеки един ТВ пакет ГЛОБУС. В края на годината, компанията регистрира внушителните 90 000 дейни пакети. Това е повода ТВ операторът отново да поддържа активността на “Заедно в час ” с подаяние от всеки деен пакет ГЛОБУС по 0.50 лева за достъп до качествено обучение на всички деца в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР