Опасният чар на спортистите, привличащ неудържимо множество жени, открай време

...
Опасният чар на спортистите, привличащ неудържимо множество жени, открай време
Коментари Харесай

ММА боец зае сърцето на Тита

Опасният сексапил на спортистите, привличащ неудържимо голям брой дами, от много време е добре прочут за всички. Атлетите се славят като едни от най-желаните представители на мощния пол, радващи се на забележително внимание от страна на дамите, които са подвластни на тяхното омагьосване. Поредното доказателство за това е хипотетичната нова връзка на Тита с ММА боеца Недко Николов - медалист от републикански и интернационалните надпревари по смесени бойни изкуства, прочут на кръга като " Българския Конър Макгрегър ", написа уеб сайтът life.dir.bg.

A post shared by (@hrisistar) on Aug 10, 2020 at 7:05am PDT

За първи път за техните връзки се заприказва в края на юли т.г., два месеца откакто изпълнителката на " Антилопа " се раздели с дългогодишния си другар Викторио, с който се срещат в Силистра, във времето преди известността да връхлети русокоската с цялостна мощ.

В разгара на лятото Николов показа в обществените мрежи фотография, намекваща за връзките им с певицата, само че след това изтри изображението. Наскоро обаче в интернет се появи кадър, на който двамата се целуват в нощно заведение, който даде причина на доста хора да предположат, че сред тях несъмнено се случва нещо. А в това време редица медии ги прогласиха за двойка. Засега обаче, никой от тях двамата не е коментирал публично тематиката.
 ММА войник зае сърцето на Тита
Наскоро Христина, както е същинското ѝ име, показа в своя Интаграм профил, че е получила хубава вест и накара своите почитатели в мрежата да предположат каква е тя. Предвид другите изявления, обикалящи виртуалното пространство, множеството консуматори на платформата написаха, че съгласно тях е схванала, че е бременна.

Преди дни стана ясно, че Тита и Недко са дружно в Слънчев бряг, а " Флагман " съобщи, че сред тях и фолк артиста Меди Гогов е имало сериозен конфликт, разиграл се на разсъмване в един от известните заведения за хранене в курорта. Източник на медията, който е станал очевидец на случилото се, споделя, че Христова и Николов към този момент били в заведението, дружно с мъжа на сестрата на Тита и двама телохранителя, когато на прилежащата маса седнали сътрудника ѝ, племенницата на Галена - Доника, и техни другари. Скоро по-късно спортистът скочил на пердах на Гогов.

Позовавайки се на думите на още един източник, друга медия предава, че най-вероятно Тита и Меди са имали различия в предишното, трансформирали се в причина за настоящето сдърпване. По описа на очевидеца, повода за свадата била, че артистът не поздравил Христина, а новият ѝ сътрудник решил да отбрани нейната чест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР