Опасни тайни, политически лобизъм и вихрено преследване ще откриете на

...
Опасни тайни, политически лобизъм и вихрено преследване ще откриете на
Коментари Харесай

Време за четене: Шеметен екшън и политически конспирации в бестселъра „Часът на убиеца“

Опасни секрети, политически лобизъм и вихрено гонене ще откриете на страниците на бестселъра на Матю Куърк „ Часът на килъра “, който към този момент е на книжния пазар у нас от издателство „ Кръг “ .

След триумфа на романа „ Нощният сътрудник “ най-новият трилър на създателя предлага непредвидени обрати, завладяваща динамичност и истинска история в жанр, който припомня легендите на жанра Дейвид Балдачи и Джон Гришам . „ Часът на килъра “ излиза с изкусния превод на Майре Буюклиева, а оформлението на корицата е дело на Димитър Кьосев.

Бившият сътрудник от Тайните служби на Съединени американски щати Ник Авъроуз сe оказва пионка в смъртоносна политическа интрига във Вашингтон. Наемник за по този начин наречения „ Червен екип “, той тества сигурността към най-висшите държавни фигури в Съединени американски щати, с цел да откри уязвимите места преди действителните недоброжелатели. Ник може да се добере до всеки, който пожелае, да пробие всяка защита, да преодолее всяко затруднение, само че все пак в никакъв случай не е прекрачвал моралните си полезности.

Но когато е натопен за убийството на някогашен шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ, враговете му не си дават сметка с кого се захващат. Благодарение на специалността си Ник е развил неповторимата дарба да мисли като палач, а в ектремната обстановка, в която се намира, това го трансформира от преследван в преследвач . В битката си за оцеляване Ник и неговата сътрудничка Дилия потеглят по следите на истината, с цел да разкрият мрачни и дълго защитавани секрети.

Ситуирана във Вашингтон, историята с извънредно непредсказуем сюжет насочва вниманието на читателя към подмолните политически игри на компрометирани фигури от най-високите етажи на властта. Опасни персони, които не биха се спрели пред нищо, с цел да запазят поста си. А залогът в тази луда конкуренция е най-влиятелната позиция в света – Овалният кабинет.

 книга Издателство Кръг Издателство Кръг

Книгите на Матю Куърк са бестселъри на „ Ню Йорк Таймс “. Преди да се захване с художествена литература, той отразява пет години за списание „ Атлантик “ тематиките закононарушения, военни снабдители, терористични акции и интернационалните банди. Финалист е на наградата „ Едгар “ и е притежател на премия за най-хубав първи разказ от Международната организация на писателите на трилъри.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР