Опашки в цялата страна - от пътуващи и пазаруващи преди

...
Опашки в цялата страна - от пътуващи и пазаруващи преди
Коментари Харесай

В моловете е страшно. Навалици за подаръци в последния момент

Опашки в цялата страна - от пътуващи и пазаруващи преди коледните празници. Хиляди потеглиха към родните си места, а други изпълниха моловете. В дните преди Коледа постоянно се харчи най-вече. Не единствено за трапезата, само че и за подаръците за фамилията, околните или сътрудниците на работното място.

Какво обаче избира българинът да постави под елхата тази година? На първо място са храните и напитките, на второ – облеклата като един по-практичен подарък, а на трето – украсата за дома и коледната елха.
-->
" Днес пристигнах да купя нещо за себе си. За околните съм напазарувал преди месец. Предпочитам да заобикалям навалицата в магазините ”, показа потребителят Данаил.

„ Успях да купя всичко належащо. Постарах се подаръците да бъдат потребни ”, сподели Ани, друга пазаруваща.

Пазаруването в последния миг обаче е под въздействие на коледната страст и крие опасности, предизвестяват специалистите.

„ Да внимават доста за изискванията, в които се правят продажбите - дали са оповестени цените авансово ”, поучава Габриела Руменова от онлайн платформата „ Ние потребителите ”.

2022 година не прави изключение – както за промоциите, по този начин и за измамите по отношение на потребителите, твърди специалистът.

„ Много хора споделяха, че пониженията не са действителни, че първо усилват цената, а след това афишират огромни понижения ”, сподели още Руменова.

По информация на Нова телевизия. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР