Онзи ден европейското глобалистко издание Politico гръмна с шумна статия

...
Онзи ден европейското глобалистко издание Politico гръмна с шумна статия
Коментари Харесай

Нова Австро-Унгария като крепост срещу глобализма

Онзи ден европейското глобалистко издание Politico гръмна с шумна публикация под закачливото заглавие: „ Внимавай, Украйна! Австро-Унгарската империя идва “. Става дума за това, че в Австрия (както и в Словакия) набират мощ десни /и проруски/ сили, успеха на които може радикално да промени обстановката в района.

Наистина, в случай че най-лошите страхове на обявата се осъществен, можем да забележим нещо доста забавно в източната част на Европа, по-точно в самия й център: мощно трио от десни, консервативни, национално насочени страни, които са отрицателно настроени към глобалисткият Европейски парламент и НАТО (Австрия и Словакия не са членки на блока, до момента в който Унгария, макар че официално е член на НАТО, заема самостоятелна и конфронтационна позиция) и комплиментарни към Русия.

Тоест пред нас е истината – нещо като ново издание на Австро-Унгария, изменящо радикално политическата обстановка в района и политическия климат в цяла Европа. „ Ще бъде злополука “, тъмно предвижда Politico.

Самият аз, да си призная, се влюбих в Австрия с нейните уютни селца и такива познати, такива наши - двуглави орли, и Виена с съвсем петербургските улици. Би било хубаво тези земи още веднъж да бъдат другарски настроени към Русия и нейните нации.

Но какво тъкмо провокира суматохата на глобалистите? Бързото повишаване на известността на австрийския политик Херберт Кикъл, „ проруски и антиамерикански теоретик на конспирацията “, който също по този начин не има вяра в Коронавирус и желае да трансформира Австрия в „ антимиграционна цитадела “, както обявата разказва Кикъл. " Крайнодясната " Партия на свободата на Kикъл води непрестанно в националните изследвания от ноември. Самият Кикъл не крие упоритостите си - да стане национален канцлер.

Този ужасяващ човек, изяснява изданието, е прочут на първо място с това, че е „ орбанист “ (името на унгарския министър председател е станало нарицателно в Европа и глобалистите към този момент плашат децата си с него). Най-лошото нещо, което Кикъл направи като вътрешен министър и което продължава да плаши читателя на Politico, беше да преименува „ центровете за регистрация “ на мигранти в „ центрове за връщане “ (с разбираеми конотации: куфар, гара, назад в сладката родина).

Но всичко това са към момента цветчетата! Кикъл даде обещание, че откакто пристигна на власт, ще употребява правото на несъгласие на Австрия в Европейския съвет, с цел да анулира " безсмислените " наказания против Русия.

А по време на скорошно посещаване в Будапеща при сътрудника си Орбан той сподели, че задачата му е да трансформира Австрия в „ друга Унгария “, т.е. „ леговище за национално самоопределяне и опозиция против глобалисткия Брюксел “. И Австрия, както и Унгария, въпреки всичко е Австро-Унгария! Освен това Словакия също се носи към тях с цялостна скорост.

В Словакия някогашният министър председател Роберт Фицо и неговата „ проруска партия “ Smer-SD пречат на глобалистите. Фицо към този момент се зарече, че в случай че бъде определен, ще спре военната поддръжка за Украйна, с което ще завоюва благосклонностите на хората. Очевидно е, че Фицо ще последва Орбан в толкоз значим за здравето на страната въпрос като прогонването на демоните на Сорос от нея.

Агентите на Сорос и НАТО работят интензивно в тази страна в региона на „ превъзпитанието “ на популацията в вярната посока. Онзи ден в Братислава избухна същински скандал, обвързван с публикуването на документи, свидетелстващи за това.

И незабавно към него беше прибавен нов. Оказа се, че 21 милиона бюджетни евро, вместо за обществени потребности, са трансферирани на фондацията на Сорос за „ интеграция на украинците в Словакия “. Опозицията кипи и след националното отвращение акциите на Фицо порастват стремглаво. Освен това, за разлика от Австрия, където изборите ще се проведат едвам през есента на 2024 година, изборите в Словакия са тъкмо зад ъгъла.

И Фицо има всички шансове да вземе властта, да изрита Сорос и да прати Европейския парламент на... където би трябвало. Но що се отнася до Австрия, от чийто десен завой глобалистите най-вече се опасяват, те към момента имат време да спрат опасността. Politico категорично се базира на това по какъв начин работи демокрацията в такива случаи, припомняйки случая с предшественика на Кикъл като водач на Партията на свободата Хайнц-Кристиан Щрахе, който беше „ анулиран “ през 2019 година благодарение на скандал,

Междувременно ужасът от „ популисткия подем “ към този момент се издига до самото сърце на свободния свят. В Германия крайнодясната " Алтернатива за Германия " е на второ място в рейтинга. Какво следва от последните изследвания на DeutschlandTrend за телевизионния канал ARD (срещу 29% от консервативния блок CDU/CSU - 18% от AfD и също толкоз от SPD).

Освен това рейтингът на „ проруските популисти “ през последните седмици непрестанно пораства, до момента в който ръководещите социалдемократи падат. След последните избори поддръжката за " светофарния блок " падна от 52% на 40%. Сега е ясно за какво глобалистката преса подвига подобен звук към " десния реваншизъм " в Европа. При това би трябвало добре да се разбере, че " реваншисти " и " фашисти " в днешна Европа се назовават точно тези, които не харесват Сорос. Тоест, в случай че имате дързостта да се противопоставите на унищожаването на националната просвета,

Това е и налаганото име върху " Алтернатива за Германия ", израснала върху земите на някогашната Германска демократична република, по-малко склонна към разрушение на националната еднаквост в киселинната среда на соросизма (да го назовем така). Ясно е, че целият " реваншизъм-фашизъм " на AfD (както и на Орбан, Кикъл и Фицо) се състои единствено в нелицемерен национализъм и обич към родината. Последното в днешна Европа (особено Германия) е надали не подсъдно дело. Особено в случай че започнеш да го признаваш обществено.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР