Онлайн супермаркетът Kolichka.bg разширява дейността си извън София. Така продуктите

...
Онлайн супермаркетът Kolichka.bg разширява дейността си извън София. Така продуктите
Коментари Харесай

Продуктите на МЕТРО вече стигат до клиентите в Пловдив чрез Kolichka.bg

Онлайн супермаркетът Kolichka.bg уголемява активността си отвън София. Така продуктите от асортимента на МЕТРО България към този момент ще бъдат доставяни на крайни клиенти в Пловдив, Пазарджик и Асеновград. С тази експанзия платформата ще даде опция на над 500 хиляди семейства да пазарят от уюта на дома си.

Плановете са разширението на активността на онлайн супермаркета да продължи и продуктите на МЕТРО България да доближат посредством него и до семействата във Варна. По този метод ще бъде обхванато 35% от популацията на България.



Благодарение на стратегическото си партньорство с МЕТРО, Kolichka.bg разполага с богат избор от над 10 хиляди продукта на цени, конкурентни на локалните търговци. Онлайн доставчикът предлага цялостна гама от хранителни артикули, био и профилирани храни, козметика, домашни използва, аксесоари и храни за домашни любимци.

Клиентите могат да поръчват многообразие от продукти лични марки на МЕТРО, като Metro Chef, Аро, Fine Life, Metro Professional и други, както и месо, свежа риба и зеленчуци. Доставчиците на Kolichka.bg имат свободен достъп до щандовете и склада на МЕТРО, като по този метод подсигуряват персонализиран избор и високо качество на покупката.

Ние сме търговец на едро, чиято цел е да работи за триумфа на професионалните си клиенти. В това странствуване редом поставяме грижи, с цел да останем атрактивни за крайните клиенти в страната с нашите неповторими оферти. Един образец за това е взаимната ни активност ни с Kolichka.bg “, разяснява Жан Котан, основен изпълнителен шеф на МЕТРО България.

По думите му за компанията е наслаждение, че към този момент и в Пловдив и района (освен в София) може да даде опцията на от ден на ден семейства да имат директен достъп до богатия подбор на МЕТРО България. Това е още една стъпка напред в общото партньорство с Kolichka.bg, което се основава на ангажираност към високо качество и задоволство на клиентите.

С непрекъснатия си блян към нововъведения и усъвършенствания, МЕТРО България влиза в домовете на потребителите с артикули с обезпечено качество и навременна доставка, “ показа Котан.
Изгодно празнично извършване на покупки
С стратегиите „ #Изгодна количка “ и „ Повече за по-малко “, които включват селекция от над 200 продукта, нужни във всяко домакинство, Kolichka.bg предлага обезпечено преференциална онлайн цена.



Доставките стигат до клиента в границите на 180 минути за поръчки над 90 лв., като таксата за доставка за поръчки на по-малка стойност стартира от 1 лев за двучасов диапазон. Безплатна е всяка доставка, при която е определен 4-часов период.

Работното време е съобразено с динамичния метод на живот, като доставките в Пловдив се правят всеки ден от 08:00 до 20:00 часа в часови шпации по желание на потребителя.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР