Онлайн аптека SUBRA е първата и единствена българска интернет платформа

...
Онлайн аптека SUBRA е първата и единствена българска интернет платформа
Коментари Харесай

Наша онлайн аптека стана част от голяма европейска мрежа

Онлайн аптека SUBRA е първата и единствена българска интернет платформа за продажба на медикаменти без рецепта, хранителни добавки, профилирана козметика и артикули за персонална хигиена, която се причислява към мрежата на европейските електронни аптеки.

На 1 февруари 2023 година SUBRA Online стана пълновръстен член на Европейската асоциация на електронните аптеки (EAEP - European Association of E-Pharmacies), а новината към този момент е публично оповестена в уеб страницата на организацията: https://www.eaep.com/en/2023/02/01/first-bulgarian-online-pharmacy-subra-joins-the-eaep
-->
" Членството на SUBRA Online в EAEP е голяма оценка за всички старания, които вършим, с цел да осигурим бърз и елементарен достъп до качествени здравни услуги на българските пациенти. Освен това ще ни разреши да интегрираме нови и още по-добри европейски решения в региона на електронното опазване на здравето, до които българските пациенти към момента нямат достъп “, разяснява Баян Дочев, изпълнителен шеф на аптеки Субра.

Членовете на EAEP са пионери в даването на цифрови решения, които непрестанно усъвършенстват качеството, сигурността и успеваемостта на здравните грижи за европейците. Онлайн аптеките, които са част от организацията, обслужват повече от 25 милиона пациенти и клиенти в цяла Европа. Те са дейни в страните Австрия, Белгия, Чехия, Франция, Германия, Италия, Холандия, Норвегия, Словакия, Испания и Швейцария. А от 1 февруари тази година имат собствен представител и от България.

Високото самопризнание за SUBRA Online се дължи на нейния принос към развиването на електронни здравни услуги и качествени цифрови решения в интерес на пациентите. Е-Аптеката предлага освен комфортен онлайн магазин за бързо и елементарно извършване на покупки (www.subra.bg), само че също по този начин „ Здравен портал “ с потребни и практични тематики. Специално създадената потребителска стратегия с карти за отстъпка също може да се употребява онлайн и дава спомагателни преимущества на всички клиенти.

ЕАЕР съставлява гласът на електронните аптеки на европейския континент и промотира своите ползи основно измежду политически заинтригувани страни, районни и бизнес участници. Крайната цел на организацията е да усъвършенства здравето на жителите на Европа и да укрепи европейската здравна система.

Като пионери в даването на цифрови решения и новаторски процеси при работа със здравни данни, предложение на лекарствени артикули и цифрови здравни услуги, като в същото време съблюдават националното законодателство и законодателството на Европейски Съюз, членовете на EAEP непрестанно търсят способи за възстановяване на качеството, сигурността и успеваемостта на опазването на здравето за европейците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР