Онколози направили случайно откритие – сок, който лекува рак! Наскоро група

...
Онколози направили случайно откритие – сок, който лекува рак!
Наскоро група
Коментари Харесай

Онколози направили случайно откритие – сок, който лекува рак!

Онколози създали инцидентно изобретение – сок, който лекува рак!

Наскоро група канадски учени откриха, че има ефикасна билка, която може да убие рака по натурален път и без странични резултати единствено за 2 дни!

Зашеметяващи вести от Университета в Уиндзор, където учените изследват резултатите на глухарчето от 2009 година насам. Проектът стартира, когато един онколог открива връзка сред корените на глухарче и по-ниския риск от развиване на рак.

Памела Овади е претендент за докторска степен в университета, който открива преимуществата на корена. “Един онколог, който работи с нас, ни описа за невероятното деяние при ежедневното изразходване на чай от пациентите.

Веднага започнахме да изследваме този чай, с цел да забележим по какъв начин реагират другите пациенти, само че бяхме много скептични. Мислехме, че глухарчето пораства на всички места и в случай че има нещо велико в това, хората биха го знаели от дълго време ”, спомня си тя.

“Откакто започнахме този план, успяхме да го използваме при лекуването на доста типове рак в лабораторията. Наблюдавахме неговата успеваемост при лекуването на левкемия, рак на дебелото черво и рак на панкреаса и хронична миеломоноцитна левкемия. Открихме, че коренът на глухарче има извънредно мощен резултат върху тях, без да навреди на здравите кафези. ”

Как работи?

Екстрактът работи посредством индуциране на апоптоза в раковите кафези. По-просто казано, кара раковите кафези да се самоубият, без да повреждат здравите кафези по никакъв метод. Въпреки че изследването към момента е в ранните стадии, то сподели огромен капацитет и може да бъде основа за бъдещи лекувания.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР