Онези, които твърдят, че са пътували в бъдещето, често предупреждават

...
Онези, които твърдят, че са пътували в бъдещето, често предупреждават
Коментари Харесай

3-дневен мрак ще покрие Земята: Пътешественик във времето посочи най-ужасяващия период за човечеството

Онези, които настояват, че са пътували в бъдещето, постоянно предизвестяват човечеството за идна заплаха. Този път се появи човек, който твърди, че е пътувал до 2582 година и в този момент е решил да предизвести всички за може би най-ужасяващия интервал в историята, който следва, написа Wday.ru.

Апокалиптичният интервал ще продължи три дни и ще бъде белязан от цялостен мрак. По думите на пътешественика във времето на Земята ще настъпи световна техническа щета и електричеството ще спре.



Вероятно тя ще бъде провокирана от някакви незнайни сили, защото има един тайнствен миг в думите му.

" В 00:00 ч. на 6 юни 2026 година Земята ще навлезе в тридневен мрак. Не гледайте нагоре към светлината в небето, идваща от пирамидите. Не използвайте никакво изкуствено осветяване с изключение на свещи. "  



Какви са тези пирамиди, мъжът от бъдещето не изяснява, само че приканва всички да стартират да се приготвят за злокобните три дни на мрачевина още от в този момент. Що се отнася до пирамидите, в последно време излиза информация, обвързвана с очевидци на НЛО в небето във формата на пирамиди.

На пръв взор всичко това звучи като безспорна фикция. Интересното обаче е, че предизвестието за цялостна мрачевина над Земята се появява и в доста други пророчества.



Например, различен странник във времето също приказва за световно спиране на електрозахранването. " Всичко ще се изключи – интернет, електричество. Ще бъде извънредно. Размирици, протести, гибел – ще дойдат най-лошите времена в историята на човечеството ", споделя той.

Френската монахиня Мари дьо ла Фауде предсказва още през 1819 година: " По това време ще има три дни непрекъсната мрачевина. В този ужасяващ мрак ще горят единствено свещи, които са благословени. Свещите ще горят три дни, само че в неприятна къща те няма да светят. Въздухът ще стане противоположен. Светкавици от небесни лъчи ще падат по улиците на градовете. Но не би трябвало да поглеждате нагоре. "



Какво значат тези видения? Какви са лъчите и пирамидите, за които пътешественикът във времето също загатва? Може би това е някакъв тип оръжие – само че не е ясно дали е земно, или извънземно.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР