Олимпийският медалист и многократен световен и европейски шампион Йордан Йовчев,

...
Олимпийският медалист и многократен световен и европейски шампион Йордан Йовчев,
Коментари Харесай

Виж кой ще участва в звездния отбор на Нестле за Живей активно! Плаж 2022

Олимпийският медалист и нееднократен международен и европейски първенец Йордан Йовчев, волейболният национал и притежател на международни и европейски купи Евгени Иванов-Пушката, многократните национални и балкански първенци от волейболен клуб „ Марица “, олимпийската медалистка и многократна шампионка по художествена гимнастика и треньор на българския отбор Михаела Маевска и още едно от златните девойки, което ще дойде особено за деня на интензивността във Варна, Маруся Иванова, Алфредо Торес и Део са единствено част от имената, които ще вземат участие интензивно през целия ден на 30 юли, събота в лятното издание на „ Нестле за Живей интензивно! Плаж 2022 “ във Варна

„ Нестле за Живей интензивно! Плаж 2022 “ приготвя амбициозна целодневна стратегия на 30 юли във Варна, която включва звездният тим на самодейността в разнообразни интензивности.

Още в 10 ч. Севастопол ще се трансформира в танцова сцена, където Алфредо Торес и Михаела Маевска ще вдигнат градуса на настроението под латино ритмите и с танцов марш ще поемат към южния плаж. Запалените почитатели на ходенето и велолюбителите ще бъдат посрещнати на входа на Морската градина от Йордан Йовчев, Евгени Иванов – Пушката, Маруся Иванова и Волейболен клуб „ Марица “, с цел да се причислят към шествието до Южен плаж Варна, където денят стартира с йога от The Secret studio, спортни игри и занимания за деца със състезателен клуб Тангра и персонални съвещания за добра хидратация от професионалния нутриционист на Несле Николета Тупита, с цел да продължи с танцови провокации на плажа от 10 водещи варненски танцови клуба, спортни интензивности за всички възрасти с над 10 спортни клуба от Варна, плажен тенис със състезателен клуб Beach Tennis Bulgaria, открит урок по укрепваща гимнастика с Маруся Иванова и урок по първа помощ от Българския червен кръст.

Истински горещо ще стане в следобедните часове на волейболните стадиони на Южен плаж, където Йордан Йовчев, Евгени Иванов – Пушката, Волейболен клуб „ Марица “, Михаела Маевска и Алфредо Торес ще открият обичайния волейболен шампионат с демонстрационен „ Мач на звездите “.

„ За професионалните спортисти няма такава страст като Олимпиадата, а за мен „ Нестле за Живей интензивно! “ е като олимпиада за фенове, тъй като носи този дух, който ни сплотява през. Много се вълнувам, че ще бъда за първи път част от това прекарване и съм сигурна, че на централния плаж във Варна ще е съвсем толкоз горещо колкото в Рио, по тази причина горещо поканвам всички почитатели на придвижването да се причислят към нас “ – споделя бронзовата олимпийска медалистка, многократна шампионка, а към този момент и треньор на националния отбор по художествена гимнастика Михаела Маевска, която за първи път ще е част от звездния тим на „ Нестле за Живей интензивно! “.

А ето какво споделя и най-активният деец в тима, който към този момент 17 години е разпален участник в самодейността на „ Нестле за Живей интензивно! “ Йордан Йовчев: „ Приятели на „ Нестле за Живей интензивно! “ време е отново да се съберем! Всички, които ме познавате сте наясно, че аз съм може би най-горещият почитател на „ Нестле за Живей Активно! “ от самото му начало към този момент 17 години и с горделивост се назовавам деен деец. С Пушката сме спят дует в плажния волейбол и за поредна година хвърляме ръкавицата към всички, които желаят да премерят сили в нашия шампионат, само че това е единствено част от програмата на Живей Активно Лято, която стартира още от сутринта на 30 юли, а в 16 часа откриваме шампионата с “Мач на звездите ”, където олимпийци и национали ще играем дружно за вас. Чакаме ви! “.

Специални награди и изненади са подготвили обичаните марки на Нестле България NESTLÉ Fitness®, NESCAFÉ® 3in1, NESCAFÉ® Frappé и NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

Съвети на “Нестле за Живей интензивно! Плаж 2022 ” за добра хидратация:

За да сте подготвени да се включите във всички интензивности през целия ден на плажа имаме няколко скъпи съвета, които да ви оказват помощ да си осигурите вярната хидратация.

Изпийте 2 чаши или към 500 ml студена течност най-малко 20 минути преди излизане. Може да съчетаете вкусното с потребното и да хапвате повече любеница през целия ден, тъй като един 300-грамов комат съдържа единствено 90 калории и в това време се равнява на 200 мл изпита вода и е богат на калий и захари, които оказват помощ да попълните запасите от гликоген след подготовка или в почивките. Не забравяйте, че в града бетонът задържа огромно количество остатъчна топлота, която се излъчва назад, тъй че изберете открити плажове на сянка или паркове и сенчести зони за извършения и избягвайте следобедните часове сред 14 и 16 часа за дейни занимания.

Повече за самодейността:

Най-голямата самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот „ Нестле за Живей Активно! “ към този момент 17 следващи години работи за промотиране на по-целесъобразно и здравословно всекидневие на българите. Водени от убеждението, че интензивният метод на живот може да бъде опция за всеки, за седма година с поддръжката на Министерство на младежта и спорта и Община Варна, Нестле България провежда събитието „ Нестле за Живей Активно! “ в морската ни столица. „ Нестле за Живей интензивно! Плаж 2022 “ се организира в партньорство с: Лазурен бряг 91, Darik radio, 24 часа, Sportal.bg, Offnews.bg, Dir.bg, Webground, Cosmopolitan, Dsport, Pirin Spring.

Очаквайте повече детайлности и следете кои ще са най-горещите точки във Варна на 30 юли 2022 година във Facebook и на уеб страницата на „ Нестле за Живей Активно! “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР