Олимпийските шампионки в Пьонгчанг София Годжа и Микаела Шифрин призоваха

...
Олимпийските шампионки в Пьонгчанг София Годжа и Микаела Шифрин призоваха
Коментари Харесай

Олимпийски шампионки призовават Вон да участва и в Пекин 2022

Олимпийските шампионки в Пьонгчанг София Годжа и Микаела Шифрин приканиха огромната звезда на женските алпийски ски Линдзи Вон да взе участие и на идващите Зимна игри в Пекин след четири години.

Линдзи Вон, която остана трета в спускането след Годжа и норвежката Рагнхилд Мовинкел, загатна няколко пъти, че съвсем несъмнено това ще бъде последното й олимпийско присъединяване.

" Годжа ми писа предходната вечер и сподели, че желае да приказва с мен. Опита се да ме убеди да остана до Пекин 2022. За мен това значи доста. Аз също се любувам на съперничеството си с нея. Казах й, че в случай че физически устоя още четири години, евентуално ще го направя. Но четири години са доста време. Ще забележим ", сподели 33-годишната Вон.

Олимпийската шампионка в гигантския слалом в Пьонгчанг Микаела Шифрин не има вяра, че американката ще се откаже.

" Всеки път като стане дума за това и се споделя " не е несъмнено ", " ще забележим ". Доколкото познавам Линдзи - нямам доверие да се откаже ", сподели Шифрин.

22-годишната Шифрин, която е считана за идната огромна звезда на американските ски, не желае да бъде считана за " Новата Линдзи ".

" Не мисля, че мога да вляза в нейните обувки. Не мога да взема щафетата от нея, тъй като тя още не е оставила палката ", сподели още Шифрин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР