Олексий Данилов, ръководител на Съвета за национална сигурност и отбрана

...
Олексий Данилов, ръководител на Съвета за национална сигурност и отбрана
Коментари Харесай

Киев измисли как ще си връща Крим от руснаците

Олексий Данилов, началник на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна, съобщи през днешния ден, че Киев е създал проект в 12 точки за Кримския полуостров, откакто Украйна си го върне от Русия, съобщи ДПА.

Планът включва разрушение на Кримския мост, който обезпечава пътна и железопътна връзка сред полуострова и континентална Русия над Керченския проток. Той включва и чистка на всички тези, които са служили на съветските управляващи, откогато Русия разгласи, че анексира Крим през 2014 година Олексий Данилов дефинира всички тези хора като " сган ". Той уточни за модел на деяние за украинските управляващи денацификацията на Германия след Втората международна война.
-->
Според втория стадий на проекта на Киев за Крим сътрудниците на руснаците и предателите на украинската страна ще бъдат съдени, а руснаците, които са се открили на полуострова след февруари 2014 година ще бъдат изгонени и покупката на тяхното имущество ще бъде анулирана.

Политическите пандизчии, включително и доста кримски татари ще бъдат пуснати на независимост, според проекта.

" Дълготрайна стратегия за детоксикация ще бъде приложена за обезвреждане на последствията от съветската агитация върху публичното съзнанието на част от популацията ", сподели Данилов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР