„Олекотените“ версии на флагманските серии на Samsung ще зарадват потребителите

...
„Олекотените“ версии на флагманските серии на Samsung ще зарадват потребителите
Коментари Харесай

А1 пуска Samsung Galaxy S10 Lite и Samsung Galaxy Note10 Lite

„ Олекотените “ версии на флагманските серии на Samsung ще зарадват потребителите с отлична камера, умна батерия и мощни процесори
Най-новият представител на серията Samsung Galaxy S10 Lite към този момент се предлага в комерсиалната мрежа на А1 и в онлайн магазина А1.bg, а Samsung Galaxy Note10 Lite ще се появи в продажба по-късно тази седмица. Те ще бъдат на цени от 36,99 лева./месец за S10 Lite и 35,99 лева./месец за Note10 Lite с проект A1 ONE Unlimited 5XL.

Въпреки обозначението Lite, смарт телефоните впечатляват със своите благоприятни условия за работа с доста приложения по едно и също време, фотоси, видео, дълготрайност на живота на батерията и огромния потенциал за предпазване на данни. Едно от основните преимущества и на двата смарт телефона е 4500 mAh умна батерия и супер бързо 25W зареждане. Благодарение на това зареждането става супер бързо – единствено за 1 час и батерията може да издържи до 2 денонощия. А според от ежедневните способи на приложимост, усъвършенства потреблението на сила, като затваря рядко употребяваните приложения.

Друга основна характерност обща и за двата модела е технологията Game Booster, която се приспособява към характерните способи на приложимост на ползвателя, с цел да усъвършенства температурата, батерията и паметта, и по този метод игрите минават на последващо равнище.

Samsung Galaxy S10 Lite е с 6.7 инчов Инфинити-О екран, грациозен дизайн със заоблени ъгли и се предлага в зашеметяващия цвят черна призма. Той впечатлява с 48-мегапикселова съществена камера за фотоси във висока резолюция и денем и през нощта, която също разполага с благоприятни условия за цифрово доближаване на облика. Ултраширокоъгълната камера е с обсег 123 градуса и е подобаваща за снимане на пейзажи, а предната камера е с 32MP и улеснява селфитата. Super Steady OIS камерата разрешава по-широк ъгъл на промяна, който дава опция да добавите непоклатимост и UHD качество на видео и фотоси при едва осветяване. Потребителите могат да превключат на Super Steady Mode за фотоси в придвижване.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР