Окръжният съд във Варна измени мярка за неотклонение на 37-годишния

...
Окръжният съд във Варна измени мярка за неотклонение на 37-годишния
Коментари Харесай

Пуснаха у дома мъж, опитал да заколи охранител във варненска дискотека

Окръжният съд във Варна промени мярка за неотклонение на 37-годишния Галин М. от „ задържане под стража “ в „ домакински арест “. Той дружно с малолетен все още на закононарушението юноша са упрекнати за ликвидиране на охранител във варненска дискотека, оповестиха от пресцентъра на Окръжен съд - Варна.

Престъплението е било осъществено на 28.01.2018 година, когато спор в дискотека " Гетсби " прераснал във физическа кавга сред няколко души. Охраната на цялостния с над 400 души нощен клуб се принудила да изведе младежите на открито. Така се стигнало до сдърпване с 36-годишния охранител, който съгласно обвиняването бил намушкан с нож сред 10 и 15 пъти в крайници и гърдите, като един от прорезите бил в региона на сърцето. Единственото бързата интервенция на лекарите избавила живота на Армен. Обвинението сочи като директен причинители на закононарушението 37-годишния Галин М., който нанасял ударите с нож, до момента в който тогава десетокласникът Кристиян Т. държал охранителя.

Престъплението, в което са упрекнати е тежко по смисъла на закона и наказването е същото като за довършеното закононарушение, като се взема поради степента на реализиране на желанието и аргументите, заради които закононарушението е останало незавършено.
За закононарушението в Наказателен кодекс е планувано наказване „ отнемане от независимост “ за период от 15 до 20г., пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР