Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе в съда обвинителен акт

...
Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе в съда обвинителен акт
Коментари Харесай

Обвинителен акт спрямо 41-годишен мъж за блудство и изнасилване на дъщеря си

Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе в съда обвинителен акт по отношение на С.В., на 41 година, за това, че от декември 2014 година до март 2019 година, в това число, в дома си в село в обл. Стара Загора, неведнъж, в изискванията на продължавано закононарушение, като родител на малолетно момиче, родено през 2006 година, посредством потребление на състояние на контрол и приложимост на мощ и заплашване, е направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице ненавършило 14 годишна възраст, като блудството съставлява изключително тежък случай, надлежно – закононарушение по член 149 ал.5 вр. алинея 2 вр. ал.1 вр.чл. 26 от Наказателния кодекс.

Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

С.В. е предаден на съд и за това, че от декември 2018 година до март 2019 година, в това число, в дома си в село в обл. Ст.Загора, в изискванията на продължавано закононарушение, неколкократно - четири пъти, се е съвкупил с лице от женски пол - със своята низходяща сродница /дъщеря/, ненавършила 14 години, като я е принудил към това със мощ и заплашване, и действието съставлява изключително тежък случай – закононарушение по чл.152 ал.4 вр. ал.2 вр. ал.1 вр. член 26 от Наказателния кодекс,

С.В. е предаден на съд и за това, че от 2016 година до март 2019 година,включително, в изискванията на продължавано закононарушение, в село в обл. Стара Загора, склонявал лице ненавършило 14 годишна възраст. да следи нецензурен филми, посредством потребление на състояние на контрол – закононарушение по член 155б ал.2 вр. ал.1 вр. член 26 от Наказателния кодекс.

По делото е открито, че обвиненият С.В. живеел в село в обл. Стара Загора. Той бил разграничен с майката на потърпевшото дете, само че родителските права не били уредени със правосъдно решение. Поради тази причина детето гостувало по друго време при татко си, нормално в почивните дни. Така в горепосочените интервали той се възползвал от ситуацията на контрол – на татко към щерка, и направил блудствени дейности и обезчестяване, като пускал на момичето нецензурен филми. Пострадалата почнала да се опасява, не желала да се вижда с него и когато схванала, че дейностите му са неправилни, отказала да се среща с татко си. Той почнал да я причаква пред учебно заведение, а когато нейна позната видяла, че я дърпа, с цел да я качи в колата си, потърпевшата споделила с нея и с майка си за действията на обвинения и бил подаден сигнал в полицията.

Обвиняемият С.В. е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ и се намира в Затвора. Най-тежкото наказване, което законът планува за закононарушенията, в които е упрекнат, е „ отнемане от независимост “ от 10 до 20 години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР