Окръжната прокуратура в Хасково е повдигнала обвинения на трима мъже

...
Окръжната прокуратура в Хасково е повдигнала обвинения на трима мъже
Коментари Харесай

Повдигнати са обвинения на трима мъже за обира на пощата в Хасково през 2016 г.

Окръжната прокуратура в Хасково е повдигнала обвинявания на трима мъже за обира на пощата в Хасково през 2016 година, при който бяха откраднати близо 2 млн. лв..

Хасково

Обвинени са трима от групата- мъж на 41 и двама мъже на 45 години, по текстове от Наказателния кодекс, които плануват отнемане от независимост от пет до петнадесет години.В нощта на 7 против 8 юни 2016 година група маскирани мъже проникват в постройката на пощенската станция, обезвреждайки охранителната техника и привеждат в безпомощно положение охранителя. Те проникнали в трезора и благодарение на металорежещи машини отварят три солидни железни каси. 1,833 млн. лв. са откраднати от тях, а крадците заобикалят с коли по авансово готови направления.

По време на следствието са разпитани над 100 очевидци, назначени и направени са близо 40 експертизи, разпознавания и психически проучвания, както и голям брой претърсвания. Делото е изпратено на окръжната прокуратура в Хасково с мнение за предаване на съд на обвинените лица.
 Обраха Централната поща в Хасково (СНИМКИ) Обраха Централната поща в Хасково (СНИМКИ)
Неизвестни обраха парите за пенсии от Централната поща в Хасково. Засега не е ясно каква е открадната сума, само че тя е огромна. Към момента се правят о...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР