Окръжна прокуратура - Търговище ръководи досъдебно производство във връзка със

...
Окръжна прокуратура - Търговище ръководи досъдебно производство във връзка със
Коментари Харесай

Залятият с бензин мъж в Омуртаг е с изгорено лице

Окръжна прокуратура - Търговище управлява досъдебно произвеждане във връзка със случай, при който мъж от град Омуртаг направил опит да убие собствен прочут, откакто го залял със запалителна течност и го запалил, оповестяват от Апелативната прокуратура във Варна.

Около 19:45 часа на 15 декември 2022 година, в заведение в града, сред двама мъже зародил скандал, който прераснал във физическа разпра. Те били разтървани от други присъстващи. Малко по-късно, в друго заведение, където се намирал единият от съперниците, нахлул другият на 41 години. Той държал в ръцете си запалена факла и бутилка със запалителна течност. Мъжът ги хвърлил към намиращ се там 33-годишен негов съгражданин, след което е избягал.

Потърпевшият е получил изгаряния по лицето и едната ръка, прегледан е в болнично заведение в Търговище и е пренасочен към Клиника по изгаряния при ВМА-Варна, без заплаха за живота.

41-годишният причинител на действието е издирен и арестуван. Той е добре прочут на органите на реда и е осъждан. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване, като след преценка на доказателствата от страна на наблюдаващия случая прокурор, може да бъде импортирано искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР