Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Йолез М., на 35

...
Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Йолез М., на 35
Коментари Харесай

72 часа арест за турчина Йолез, който наръга трима други в село Загоре

Окръжна прокуратура-Стара Загора притегли като обвинен Йолез М., на 35 година, турски жител, за това, че направил опит да умъртви другиго, като действието е останало незавършено заради независещи от дееца аргументи – закононарушение по член 115 по отношение на чл.18 ал.1 от Наказателния кодекс.

До момента е открито, че на 9 септември 2017 година, в с. Загоре, общ. Стара Загора, обвиненият Йолез М. е пробол с нож, в региона на корема, 31-годишния П.П., след зародил скандал и сборичкване в заведение. По време на случая той нанесъл порезни рани и на други двама мъже, които били в помещението.

За случая е бил подаден сигнал в ОД на МВР-Стара Загора, като причинителят е бил арестуван, а потърпевшите откарани в болница. По досъдебното произвеждане са правят процесуално-следствени дейности.

Обвиняемият Йолез М. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Йолез М. е със статут на непрекъснато пребиваващ в Република България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР