Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 46-годишния Стилян

...
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 46-годишния Стилян
Коментари Харесай

Известни дилъри на дрога по заведенията влизат в съда

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на 46-годишния Стилян Петров – Хофмана, за това, че на 6 юни 2018 година, в Пловдив, без съответно позволение е държал на обществено място за разпространяване високорисково наркотично вещество – кокаин, с общо тегло 15,821 гр., на стойност 1423 лв..

Петров е предаден на съд и за това, че същия ден, в жилищна постройка в Пловдив, в съучастничество с 65-годишния си татко Димитър Петров, е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции – МДМА, с общо тегло 5,214 гр., кокаин, с общо тегло 0,563 грама, и амфетамини, с общо тегло 0,439 грама, всичко на обща стойност 248 лв.. За това закононарушение татко ву също отива на съд.

На съд е предаден и Д.П., на 65 година, за това, че на 6 юни 2018 година в съучастничество със С.П. като причинител, държал без съответно позволение, за разпространяване горепосочените наркотични субстанции, на обща стойност 248 лв. – закононарушение по член 354а ал.1 във вр. член 20 ал.2 във вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

По делото е открито, че обвиненият Стилян Петров се снабдявал с кокаин посредством медиатори, като по-късно продавал опиата в заведения в Пловдив, както и от вкъщи си. Когато Стилян бил отвън града, дрогата, част от която държал в жилището си, доставял татко му Димитър, който го подпомагал.

На 6 юни 2018 година Стилян Петров си уговорил среща в магазин за пури с мъж, който желал да си закупи опиат, като там е бил арестуван. Извършено било претършуване в магазина и в дома на двамата обвинени, където са открити горепосочените наркотични субстанции.

Стилян Петров, е осъждан шест пъти, а Димитър Петров – два пъти. Спрямо двамата от съда е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР