Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняема и задържа 40-годишната Г.П. по

...
Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняема и задържа 40-годишната Г.П. по
Коментари Харесай

Пловдивчанка даде подкуп на полицейски инспектор, арестуваха я

Окръжна прокуратура-Пловдив притегли като обвинена и задържа 40-годишната Г.П. по бързо произвеждане за рушвет, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

По данни на магистратите на 30 декември дамата е дала 2000 лв. на длъжностно лице - контрольор в отдел " Икономическа полиция " при ОД на МВР-Пловдив, с цел да не извърши дейности по работа - качествена и справедлива инспекция по кореспонденция за документи закононарушения.

Обвиняемата Г.П. е била извикана в отдел " Икономическа полиция " за определяне на обстоятелства по кореспонденция на Районна прокуратура-Пловдив, по която се прави предварителна инспекция за документни закононарушения.

Тя е показала спомагателни документи по случая в найлонов плик, като сред два от тях, сложила сумата от 2 000 лв., с цел да не бъде довършена инспекцията против нея, прецизират от прокуратурата. Служителят на Министерство на вътрешните работи не взел парите и незабавно уведомил дежурния проверяващ служител на реда.

Обвиняемата Г.П. е арестувана за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура - Пловдив. Бързото произвеждане ще завърши в законния период.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР