Окръжна прокуратура - Плевен внесе за разглеждане в Окръжен съд

...
Окръжна прокуратура - Плевен внесе за разглеждане в Окръжен съд
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура - Плевен предаде на съд трима за отвличане и побой на 60 годишен мъж

Окръжна прокуратура - Плевен внесе за разглеждане в Окръжен съд - Плевен обвинителен акт по дело за похищение и побой против трима мъже – на 49 година,31 г.и на 38 години.

Деянията са осъществени на 20-ти януари 2023 година вПлевен и в землището на с. Славяни, обл. Ловеч. В хода на следствието е открито, че потърпевшият Г.Б. на 60 години е работел като строителен служащ за един от обвинените.

След осъществена кражба на климатик от обект, на който потърпевшият работел, работодателят му го набедил в закононарушение, за което разпоредил на другите двама обвинени, които също работели за него, да го отведат макар волята му отвън града и да го принудят да си признае за кражбата.

Пострадалият бил превозен с автомобил, благосъстоятелност на един от обвинените до землището на село Славяни, обл. Ловеч. Там двамата мъже му нанесли побой, след което го върнали назад в гр. Плевен и го изоставели в безпомощно положение на улицата.

Случаен минувач алармирал органите на реда, които незабавно подхванали нужните дейности. Извършителите на действието са били открити и арестувани.

Предстои Окръжен съд–Плевен да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР