Библиотеката при НЧ Развитие - 1869“ гр. Враца представя Стойчо

...
Библиотеката при НЧ Развитие - 1869“ гр. Враца представя Стойчо
Коментари Харесай

Стойчо Керев представя книгата „Пробуждането“ във Враца

Библиотеката при НЧ „ Развитие - 1869 “ гр. Враца показва Стойчо Керев и книгата „ Пробуждането “ довечера - 15май 2024 година /сряда/ от 17:30 ч. в читалнята на библиотеката.

Стойчо Керев е публицист, продуцент и медиен специалист. Автор, преподавател и комуникатор на методики за държание и разбор.

Създател и продуцент е на предаването, станало платформата за просвета, мистичност и тайни теории – „ Новото знание “, продължение на авторския му план „ Въпрос на позиция “.

Негово дело е и последното телевизионно изявление на Тодор Живков, излъчено в програмата „ Всяка неделя “.
Автор на публикации и редица изявления в електронни и печатни издания. От 1993 година е член на Съюз на българските журналисти. Работата му в региона на документалното кино включва и сполучливите планове „ Конспирация 2017 “, „ Измамна действителност “ и „ Пробуждането “.

За какво става дума в " Пробуждането "::

Човечеството се намира на ръба на нова епоха, изпълнена с секрети, интриги и събития, които трансформират нашата цивилизация. Този таен текст разкрива някои от най-загадъчните страни на сегашното и хвърля светлина върху идните промени, които ще преобразят бъдещето на човечеството.

В свят, изпълнен с разнообразни религии и духовни практики, съществуват ли секрети общности, които имат антични познания и въздействие? Могат ли тези мистични братства да бъдат ключът към едно ново схващане и схващане на действителността?

Невидими сили задвижват механизмите на властта и водят хората по пътеките на заблуди и операции. Кой стои зад кулисите на събитията и какви са техните същински проекти за човечеството?

Космическите проучвания се развиват с бързи темпове, само че какви секрети се крият зад звездите? Има ли светове, обитаеми от интелигентни форми на живот, и дали тези форми поддържат връзка с нас?

Загадъчни пророчества и теории предизвестяват за надвиснали рискове. Какво ще ни сервира близкото бъдеще и можем ли да се подготвим за това?

Отговори на тези въпроси дава създателят в новата си книга.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР