Окръжна прокуратура-Кърджали привлече като обвиняем 34–годишен за това, че на

...
Окръжна прокуратура-Кърджали привлече като обвиняем 34–годишен за това, че на
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на мъжа, убил майка си

Окръжна прокуратура-Кърджали притегли като обвинен 34–годишен за това, че на 6 септември 2019 година в с. Калоянци, област Кърджали съзнателно е умъртвил майка си, която е на 60 години, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив. Обвиняемият е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от 7 септември 2019 година за закононарушение по чл.116, ал.1, т.3 във вр. член 115 от Наказателния кодекс.
     
По делото са осъществени процесуално-следствени дейности - претършуване и изземване, оглед на мъртвец и съдебномедицинско освидетелстване на обвинения. Назначена е също съдебномедицинска експертиза, организират се и разпити на очевидци. Предстои Окръжна прокуратура-Кърджали да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 34–годишния мъж.
     
От ОД на Министерство на вътрешните работи Кърджали оповестиха, че 60-годишната жена е умряла, откакто била засегната от 34-годишния си наследник при сдърпване в дома им в село Калоянци. Инцидентът е станал на 6 септември. След него на потърпевшата била оказана незабавна помощ и била настанена в болничното заведение за лекуване, където умряла.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР