Окръжна прокуратура – Монтана привлече към наказателна отговорност Ц.А. (на

...
Окръжна прокуратура – Монтана привлече към наказателна отговорност Ц.А. (на
Коментари Харесай

Лоши вести за Цвети Комара, заклал брутално 16-годишната си приятелка в село Габровница

Окръжна прокуратура – Монтана притегли към наказателна отговорност Ц.А. (на 21 години) за осъществено от него съзнателно ликвидиране в с. Габровница, общ. Монтана, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София.  БЛИЦ писа за зверското ликвидиране.

В среднощ на 19 август обвиненият А. нанесъл многочислени удари с нож на шестнадесетгодишната Г.Ц., майка на единадесетмесечното им дете. Повод за агресивното му нахлуване станал отводът на потърпевшата да се върне да живее при него.

Свидетел на случилото се била майката на младото момиче, която подала сигнал. Г.Ц. умряла в колата за спешна помощ на път за болничното заведение. След убийството причинителят избягал, само че по-късно се предал в районно управление (на МВР) на МВР-Бяла Слатина.

Понастоящем Ц.А. е арестуван с разпореждане за период до 72 часа, като следва Окръжна прокуратура – Монтана да внесе в съда искане за мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на Ц.А. Очакват се резултатите от назначената съдебномедицинска експертиза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР